Орест Євгенович висококваліфікований лікар акушер-гінеколог та лікар УЗ-діагностики. Спеціалізується на веденні вагітності будь-якої складності (аномалії вагітності, викидень, завмерла, позаматкова вагітність, багатоплідна вагітність). Проводить експертне УЗД великих термінів вагітності, скринінги вагітності
Лікар-кандидат медичних наук, кваліфікований спеціаліст в акушерстві та гінекології, фахівець з ультразвукової діагностики. Проводить УЗ-дослідження, комплексне клініко-лабораторне обстеження, призначає курс лікування
Красівська Л. Я. є гінекологом-ендокринологом вищої категорії. Лідія Ярославівна займається діагностикою та лікуванням ендокринних порушень у гінекології, лікуванням безпліддя. Також лікар Красівська лікує патологію шийки матки і запальні захворювання. Вона проводить кольпоскопію, лазерну вапоризацію, УЗ- діагностику в акушерстві та гінекології.
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Ярослав Миколайович проводити повне клініко-лабораторне обстеження, Оперативні втручання, кольпоскопію, Ультразвукові дослідження, призначає лікування.
Андрій Васильович досвідчений спеціаліст у питаннях профілактики хвороб жіночої репродуктивної системи. Проводить комплексне лікування захворювань, незалежно від їх рівня складності та характеру походження (інфекційні, запальні патології).