Ендокринологи в мікрорайоні Сирець

clear
Лікар Ендокринолог Трухан Наталя Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: тиреоїдит, дифузний зоб, гіпотиреоз та інші захворювання щитовидної залози
Лікар Терапевт, Ендокринолог Ренчковська Наталія Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Валентинівна – лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи. Займається лікуванням порушень обміну речовин, корекцією надмірної ваги. А також становить індивідуальні програми харчування. Має досвід роботи на апаратах гідроколонотерапії, пресотерапії, кавітації. Веде прийом для дорослих і підлітків.
Лікар Ендокринолог Хмелєва  Світлана  Анатоліївна на Doc.ua
Лікар Ендокринолог Зелінська Наталія Борисівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Консультація від2000 грн
Дитячий ендокринолог, Лікар вищої категорії,професор, доктор медичних наук, Заслужений лікар України. Наталія Борисівна займається лікуванням ендокринних хвороб у дітей та підлітків: захворювання щитовидної залози, патологія гіпоталамо-гіпофізарної системи, порушення статевого розвитку (затримка і випередженя, розлади статевого диференціювання, гендерна дисфорія), хвороби надниркових залоз (у т.ч. гормонально активні пухлини), синдром гіперандрогенії, аутоімунні поліендокринний синдроми, що супроводжуються ураженням декількох ендокринних залоз, патологія маси тіла: ожиріння, дефіцит ваги, патологія паращитовидних залоз, кальцієвого обміну, патологія росту, цукровий діабет, синдром гіпоглікемії, генетичні захворювання, що супроводжуються ендокринними порушеннями
Лікар Ендокринолог Островська Лілія Миколаївна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Лікар Дієтолог, УЗД-фахівець, Ендокринолог Петькун Андрій Анатолійович на Doc.ua
4.7
Лікар першої категорії
Андрій Анатолійович спеціалізується на терапії патологій ендокринної системи, усунення порушень, викликаних патологіями. Займається корекцією гормонального балансу, усуненням статевої дисфункції, відновленням нормального обміну речовин.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Ендокринолог, Гінеколог-ендокринолог Зінченко Галина Гаврилівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар Ендокринолог Лисенко Ксенія на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Олександрівна призначає лікування при тиреоїдиті (гострому, підгострому і аутоімунному), цукровому діабеті, гіпертиреозі, гіпотиреозі, метаболічному синдромі, тиреотоксикозі і проводить терапію захворювань обміну речовин, патологій надниркових залоз.