Лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить обстеження пацієнтів за допомогою таких методів, як: комп'ютерна електроенцефалографія і реовазографія. Також, проводить масаж (сучасні методики) при вертеброгенних хворобах нервової системи
Кардіолог вищої категорії, лікар з функціональної діагностики. Лікар проводить лікування ішемічної хвороби серця, гіпертонічної хвороби, серцевої недостатності, гіпертрофічної і дилатаційної кардіоміопатії, міокардиту, порушень ритму серця
Лікар проводить консультативний прийом, діагностику та лікування кардіологічних захворювань. Також виконує наступні лікувальні процедури: трансторакальна ехокардіографія + доплерографія серця,
електрокардіограма (ЕКГ), добове моніторування артеріального тиску та ЕКГ (холтер) та ін.
Бризгалов А.Ю. спеціалізується на високоточній діагностиці серця і судин за допомогою УЗД і доплерографії. Так, доктор проводить ЕхоКГ, доплер вен і артерій кінцівок, а також УЗД органів травної системи і ін.
Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці та ультразвуковій діагностиці. Проводить ехокардіографію, УЗД (доплерографію) судин голови, шиї, верхніх і нижніх кінцівок