Київ
Лікар Невролог, Лікар функціональної діагностики Кузнєцов Дмитро Анатолійович на Doc.ua

Відгуки про Кузнєцов Дмитро Анатолійович

Лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить обстеження пацієнтів за допомогою таких методів, як: комп'ютерна електроенцефалографія і реовазографія. Також, проводить масаж (сучасні методики) при вертеброгенних хворобах нервової системи
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 413 відгуків

Катерина 12 Квітень 2025
Лікар дуже уважний, не спілкувався з пацієнткою, а лише з її родичкою, призначив лікування додаткове обстеження, щоб можна було скорегувати лікування. Говорив чітко, зрозуміло, всі нюанси проописав
Вікторія 08 Квітень 2025
Дмитро Анатолійович нам дуже сподобався, він дуже гарний спеціаліст, ми дійсно маємо бажання звертатись до нього повторно, після діагностики, будемо звертатись ще.
Анастасія 27 Березень 2025
Ірина 27 Березень 2025
Чудовий лікар, була вже на візиті у цього лікаря, мені дійсно все дуже подобається.
Алла 16 Березень 2025
Звертаюся вже не вперше, дуже задоволена і клінікою, і лікарем, мені все дуже подобається, оцінюю прийом на найвищій бал, дякую!
Кірілл 13 Березень 2025
Леонід 04 Березень 2025
До лікарпя в принципі запитань не маю, задоволений прийомом, дякую.
Галина 27 Лютий 2025
Лікарем задоволена, мене влаштував прийом, я задоволена, дякую.
Ляна 25 Лютий 2025
Врач хороший, уверенный в себе, но отзыв обязательно напишу после лечения
Вячеслав 17 Лютий 2025
Досвідчений спеціаліст, швидко встановив діагноз та призначив необхідне лікування. Я задоволений рівнем знань лікаря.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу