Оперуючий уролог проводить всі оперативні втручання генітальної хірургії: пластику вуздечки, обрізання, збільшення головки гіалуроновою кислотою, операції при варикоцеле, гідроцеле, кістах придатка, обструктивному безплідді і хвороби Пейроні, а також протезування статевого члена напівжорсткими, пластичними і гідравлічними протезами та ін.
Лікар-уролог вищої категорії понад 40 років займається лікуванням венеричних захворювань, хвороб чоловічої статевої системи, сечостатевих органів і надниркових залоз. Проводить широкий спектр діагностичних і лікувальних маніпуляцій, включаючи катетеризацію сечового міхура і масаж передміхурової залози
Віктор Федорович багато років веде клінічну практику в якості уролога, фахівця з всебічної терапії запальної і інфекційної патології чоловічої репродуктивної сфери.
Пантазі С.В. має значний досвід клінічної практики в урології та андрології, проводить терапію запальних процесів в сечовивідних шляхах, нирках, доброякісної гіперплазії простати, статевих інфекцій, порушень ерекції, а також нетримання сечі у жінок.
Лікар-уролог, має вищу кваліфікаційну категорію, спеціалізується на виявленні та лікуванні еректальної дисфункції, інфекцій сечовивідних систем. Проводить прийом і консультацію пацієнтів.
Лікар проводить прийом (профілактичний), консультування та лікування пацієнтів з проблемами сечостатевої системи. Застосовує широкий спектр сучасних методів діагностики і терапії. Дмитро Вікторович займається проблемами безпліддя (жіночого і чоловічого), медикаментозним лікуванням аденоми простати і простатиту, запальних захворювань органів сечостатевої системи у жінок і чоловіків. Періодично проходить стажування в провідних клініках Америки, Ізраїлю та Європи
Горбатий Святослав Миколайович - практикуючий лікар-уролог із сучасним підходом до діагностики та лікування урологічних та андрологічних захворювань. У своїй роботі поєднує доказову медицину, клінічний досвід та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Олександр Євгенович є фахівцем в області малої хірургії, має великий досвід в проведенні малих оперативних втручань, операцій з розряду гнійно-запальної хірургії, також здійснює терапію термічних і інших опіків.
Завідувач урологічним відділенням клініки "ilaya". Займається ендоскопічною діагностикою сечостатевої системи, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань, хвороб простати, уретри, сечового міхура і нирок.
Костянтин Анатолійович спеціалізується на діагностиці чоловічого здоров'я, проводить оперативне лікування урологічних захворювань, а також лікує інфекції, які передаються статевим шляхом.