Завідувач урологічним відділенням клініки "ilaya". Займається ендоскопічною діагностикою сечостатевої системи, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань, хвороб простати, уретри, сечового міхура і нирок.
Костянтин Анатолійович спеціалізується на діагностиці чоловічого здоров'я, проводить оперативне лікування урологічних захворювань, а також лікує інфекції, які передаються статевим шляхом.
Володимир Віталійович є експертом в області терапії урологічної і андрологічної патології, робоча сфера лікаря включає лікування запальних захворювань нирок, сечового міхура, чоловічих органів репродукції, ЗПСШ та ін. Автор трьох друкованих та електронних статей.
Самер Ахмедович спеціалізується на лікуванні патологій в сфері жіночої, чоловічої урології. Діагностує, проводить кваліфіковану терапію запальних захворювань внутрішніх, зовнішніх органів сечостатевої системи у жінок і чоловіків
Лікар уролог дитячий вищої категорії, проводить у дітей лікування захворювань органів сечостатевої системи запального характеру (цистит, пієлонефрит, орхіт), вродженої аномалії розвитку сечового міхура, статевих органів. Надає допомогу (ургентну) при гострих захворюваннях статевих органів (парафімоз, розрив вуздечки крайньої плоті, алергічний набряк, гематома). Веде хворих з нейрогенною дисфункцією сечового міхура, енурезом, сольовим діатезом
Лікар уролог-андролог вищої категорії, проводить УЗД і цистоскопію. Успішно лікує пієлонефрит, простатит, цистит, уретрит, сечокам'яну хворобу, чоловіче безпліддя, гіперплазію простати. Ігор Сергійович проводить лікування інфекцій сечостатевої системи, а також чоловічого безпліддя
Вишневецький Микита Олегович спеціалізується на діагностиці та лікуванні сечостатевої системи чоловіків та жінок. Лікуванні чоловічого безпліддя, дефіциту статевих гормонів, інфекцій сечовивідної системи, запальних процесів, порушень єрекції та еякуляції.