Лікар-уролог вищої категорії приймає пацієнтів з вродженими та набутими вадами сечостатевої системи, доброякісними утвореннями, інфекційними та запальними захворюваннями. Доктор здійснює як медикаментозне, так і оперативне лікування. Регулярно відвідує конференції, курси тематичного удосконалення, володіє німецькою мовою
Романюк Максим Григорович – лікар уролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання та патології урологічного профілю
В'ячеслав Сергійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань урологічного профілю, а також хвороб, що передаються статевим шляхом. Виконує УЗД, апаратний пневмовібромасаж, фонофорез лікарських сумішей в простату, використовує інфрачервоний ректальний лазер, а також проводить гідро- і лазер-ЛОД терапію для відновлення ерекції, тривалості статевого акту і лібідо. Має досвід роботи лікарем-урологом в хірургічному відділенні
Кваліфікований фахівець в області урології та андрології, що займається виявленням і терапією інфекцій верхніх і нижніх сечовивідних шляхів, патологій передміхурової залози, сексуальних дисфункцій і інших розладів чоловічої сечостатевої системи.
Лікар-уролог виконує лікування хвороб сечового міхура, нирок, органів мошонки. Застосовує фізіотерапевтичні методи лікування передміхурової залози, проводить урологічне УЗД, пластику чоловічих статевих органів, видалення поліпів і кондилом, циркумцизіо і т.д.
Лікар-уролог, андролог веде прийом пацієнтів віком від 15-ти років. Проводить діагностику і лікування хронічного циститу, нетримання сечі, урогенітальних інфекцій і сечокам'яної хвороби, гострого пієлонефриту, патологій передміхурової залози і придатків яєчок. Крім консервативного лікування, доктор компетентний в проведенні лапароскопічних операцій, ультразвукових та ендоскопічних досліджень чоловічих статевих органів
Доктор з досвідом роботи в сфері лікування пухлинних та
запальних патологій сечостатевої сфери. Еліна Анатоліївна проводить діагностику сечостатевої системи,
терапію пацієнтів з циститами, сечокам'яною хворобою, уретритами і іншими запальними процесами, а також
корекцію уропатологій і терапію запальної і інфекційної урологічної патології. Також лікар проводить широкий спектр малих оперативних втручань в урології, корекцію гіперплазії передміхурової залози, еректильної дисфункції, чоловічого клімаксу і безпліддя