Лікар спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, вакцинацію, первинну діагностику, видача довідок, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології терапевтичного профілю
Член-кореспондент НАМН України, президент Української Асоціації лікарів-інтерністів, доктор медичних наук, професор, терапевт, кардіолог, ревматолог.
Стаж роботи понад 50 років.
Надає широкий діапазон консультацій пацієнтам в особливо складних клінічних випадках.
Лікар є фахівцем в області кардіології. Лікар проводить консультації з питань реабілітації, діагностики, лікування патологій та порушень роботи серця. Лікує такі захворювання, як ішемічна хвороба серця, інфаркти, передінфарктний стан, порок серця, міокардит і т.д. У своїй роботі лікар використовує нові методи діагностики і терапії, підбираючи їх індивідуально для кожного пацієнта.
Лікар-терапевт вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної, травної, кровоносної систем, хвороб суглобів і вегетативних дисфункцій.
Поєднує роботу в клініці «Медіком» з роботою терапевта в Київській міській клінічній лікарні №6. Неллі Василівна в лікуванні поєднує медикаментозну терапію з дієтою і фітотерапією.
Займається лікуванням різних захворювань, а також патологій статевої системи у чоловіків: циститу, уретриту, орхіту, фімозу, простатиту, пієлонефриту. Також спеціалізується на медичному вирішенні проблем по андрології (андропаузи, чоловічого безпліддя, раку простати, еректильної дисфункції).
Олена Володимирівна - професіонал в області сімейної медицини та гастроентерології, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить лікування захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, захворювань нирок і сечовивідних шляхів (пієлонефрити, цистити, ниркові кольки) та інших хвороб терапевтичного профілю у дорослих і дітей віком від 10-ти років
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Є лікарем вищої категорії. Пріоритетний напрямок роботи - діагностика і лікування гіпертонічної хвороби.
Сніжана Ігорівна приймає пацієнтів, у яких є скарги на роботу органів шлунково-кишкового тракту. Лікар допомагає при дисбактеріозі, діареї, хронічних захворюваннях печінки і жовчного міхура, вірусних і медикаментозних гепатитах, алкогольній хворобі печінки, а також хворобі Уіппла і гельмінтозах. При необхідності веде прийом на дому у пацієнта
Лікар-терапевт, сімейний лікар. Веде спостереження і лікування як окремих пацієнтів, так і сімей. Призначає діагностичні дослідження, визначає необхідність консультації у фахівців вузького профілю.