Юлія Андріївна членкиня Всеукраїнського клубу панкреологів. Сертифікована в медичних галузях: педіатрії, неврології, гастроентерології, кардіології.
Досвід роботи – 6 років.
Марія Дмитрівна - педіатр, лікар сімейної медицини. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів, серцево-судинних патологій, хвороб сечовидільної, дихальної системи, серед яких - нежить, кашель, лихоманка, висип, ГРВІ,
ларинготрахеїт, тонзилофарингіт, бронхіт, пневмонія, тощо.
Кваліфікований лікар загальної практики - сімейної медицини Займається лікуванням та профілактикою найбільш поширених захворювань, здійснює проведення профілактичних щеплень, веденням медичної документації та наданням психологічної допомоги.
Лікар загальної практики та сімейної медицини. Спеціалізується на комплексному підході до діагностики, лікування та профілактики захворювань у пацієнтів різного віку. Забезпечує індивідуальний підхід та довготривалу підтримку здоров’я для всієї родини.
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.