Київ

за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Яременко Наталія Петрівна на Doc.ua
4.6
Лікар другої категорії
Наталія Петрівна спеціалізується на лікуванні та діагностиці ГРВІ, захворювань дихальної, травної, серцево-судинної системи. Проводить консультативний прийом, огляд, призначає лікування, направляє при необхідності до фахівців вузького профілю. Веде прийом дорослих і дітей від 10 років
Лікар Алерголог, Сімейний лікар Котюк Віра Павлівна на Doc.ua
3.9
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на алергології та сімейній медицині. Кваліфікований фахівець з великим стажем роботи, який займається діагностуванням та профілактикою алергічних захворювань у дітей. Віра Павлівна має досвід роботи за кордоном, проводить комплексне лікування інсектної, харчової, лікарської, сезонної та інших форм алергії
Лікар Сімейний лікар Булавка Наталія Миколаївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, отит, риніт, ангіна, коклюш, пневмонія, бронхіт, коліт, дисбактеріоз та інші. Веде прийом для дітей з народження
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Копущак Людмила Іванівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині і на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, бронхіт, пневмонія, цистит та інші
Лікар Сімейний лікар Ханенко Святослав Святославович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультації щодо поліпшення персонального, корпоративного і громадського здоров'я, комплексне і профілактичне медичне обстеження. Лікує такі захворювання і патології, як: метаболічний синдром, артеріальна гіпертензія, цукровий діабет 2-го типу, аутоімунний тиреоїдит
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Жана Станіслав Іванович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині і педіатрії. Проводить діагностику і лікування захворювань органів дихання, кровообігу, травлення, органів сечовидільної системи; володіє технікою надання невідкладної допомоги. Профілактичне спостереження за дітьми раннього віку (до 1 року)
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Журавель Сергій Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Сергій Миколайович - терапевт і сімейний лікар. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, майстер-класи та тренінги. Займається лікуванням захворювань у пацієнтів від 3-х років в сферах гастроентерології, пульмонології, серцево-судинних патологій, інфекційних захворювань.
Лікар Сімейний лікар Дегтяр Юлія Григорівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, ЕКГ, забір аналізів, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, ангіна, риніт, цистит. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Сімейний лікар Підгірна Анна Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології такі, як: грип, ГРВІ, бронхіт, коліт, ангіна. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Отоларинголог, Сімейний лікар Малишева Олександра Юріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар другої категорії займається лікуванням захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів, порушень роботи шлунково-кишкового тракту, захворювань ЛОР-органів, системних і інфекційних захворювань. Доктор також надає допомогу при алергічних реакціях, невропатіях, пієлонефриті, циститі, гастриті, вестибулопатії та ін. Олександра Юріївна виконує широкий спектр лікувально-діагностичних процедур. Приймає пацієнтів віком від 3-х років.
chevron_left
Показати ще 10 Лікаріautorenew
9 10 chevron_right