Лікар-спеціаліст з загальної практики-сімейної медицини. Здійснює динамічне спостереження за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження і оздоровлення за індивідуальним планом. Організовує у разі потреби консультації інших спеціалістів і госпіталізацію пацієнтів. Проводить профілактичну роботу по виявленню ранніх та прихованих форм захворювання і факторів ризику, імунопрофілактику захворювань, експертизу тимчасової втрати працездатності пацієнтів. Надає первинну медичну допомогу дитячому та дорослому населенню. Займається профілактикою та лікуванням хвороб. Приймає активну участь в науково-практичних конференціях, майстер-класах, тренінгах. Має досвід роботи у галузі лікувальної справи.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
«Мій принцип - допомогти вам вирішити більшість запитань в моєму кабінеті без непотрібних направлень» - так говорить Сергій Андрійович.
Приймаю дітей від 4 років, чудово ладнаю з підлітками, дорослими та людьми похилого віку. Займаюсь лікуванням найпоширеніших хвороб згідно міжнародних рекомендацій.
Маю додаткову спеціалізацію з УЗД-діагностики, яку часто використовую в рамках прийому сімейного лікаря.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Це молода, амбітна жінка 28 років, яка присвятила своє життя допомозі людям. Вона має 5 років досвіду роботи сімейним лікарем, що дозволило їй здобути ґрунтовні знання та практичні навички в лікуванні пацієнтів різного віку. Її головною метою є забезпечення всебічного догляду за здоров’ям своїх пацієнтів, зосереджуючись на профілактиці хвороб, їх своєчасній діагностиці та ефективному лікуванні.
Вона уважна, відповідальна та доброзичлива. Завжди прагне знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, створюючи комфортну та довірливу атмосферу. Крім того, лікарка постійно вдосконалює свої знання, відвідуючи медичні конференції, тренінги та курси підвищення кваліфікації.
Серед її професійних якостей виділяються вміння швидко приймати рішення, аналітичне мислення та здатність працювати в стресових ситуаціях. У вільний час вона цікавиться здоровим способом життя, займається спортом та активно підтримує принципи здорового харчування, надихаючи своїх пацієнтів власним прикладом.
Її головний девіз: "Здоров'я — це найвища цінність, і я готова допомогти його зберегти".
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я сімейна лікарка. Моя мета – допомогти вам зберегти здоров’я, своєчасно діагностувати та лікувати захворювання, а також попередити їх розвиток. В роботі користуюсь доказовими джерелами, сучасною інформацією. Постійно вдосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних медичних конференціях.
Лікар загальної практики, сімейна медицина, лікар невідкладних станів. Сімейний лікар це первинна ланка звернення пацієнтів в медицині. Тому моя задача полягає у профілактиці, ранньому виявленні і вчасному лікуванні захворювань органів дихання, травлення, серцево-судинної та ендокринної систем, а також за потреби направлення пацієнтів до вузьких спеціалістів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спостерігає родини вже протягом двох поколінь, уважно відноситься к маленьким пацієнтам та завжди знаходиться на зв’язку з їх батьками. Надає перевагу профілактиці захворювань, притримується принципів доказової медицини.
Має досвід роботи лікаря педіатра, як дільничого, так і в дитячому відділенні. Понад 20 років працює сімейним лікарем , вища кваліфікаційна категорія. Систематично працює над своєю самоосвітою , приймає активну участь в семінарах , конференціях, тематичних курсах. Доброзичлива , з повагою відноситься до своїх пацієнтів. Працює за девізом бути ближчим до пацієнта, що означає лікувати хворого а не хворобу. Завжди на зв'язку.