Сторінка 442: Приватні лікарі Києва

Лікар Дерматолог, Косметолог Ярмолюк Аліна Вікторівна на Doc.ua
Дерматолог-косметолог проводить консультативні прийоми і надає авторські протоколи медичного центру GarnoMedica по лікуванню акне і постакне. Проводить догляд за шкірою обличчя, лікування пігментації шкіри, підготовку і реабілітацію після пластичних операцій, видалення небажаного волосся, біоревіталізацію і мезотерапію
Лікар Офтальмолог Єфремова Ольга Вікторівна на Doc.ua
Лікар займається діагностикою та лікуванням хронічних і гострих блефароконьюктивітів, дисфункцій мейбомієвих залоз, вікових дегенерацій сітківки, проводить оптимальну очкову корекцію віку, візометрію, офтальмоскопію. Підбирає окуляри - прості і складні, мультифокальні, визначає внутрішньоочний тиск по Маклакова (тонометрія)
Лікар Офтальмолог Булавінцева Людмила Олександрівна на Doc.ua
Фахівець високого рівня теоретичних знань і багатого практичного досвіду. Проводить обстеження, корекцією і терапією захворювань ока та придаткового апарату, в тому числі хірургічними методами. Успішно підбирає і застосовує медикаментозні, в тому числі ін'єкційні, апаратні і хірургічні методи лікування глаукоми, катаракти, міопії, гіперметропії, астигматизму, дистрофії сітківки, зорового нерва, склоподібного тіла. Призначає індивідуально методики корекції зору. Консультує з питань профілактики порушення зору.
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт, Вертебролог Куляс Інна Анатоліївна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні таких захворювань як: дегенеративно-дистрофічні зміни різних відділів хребта (протрузії, грижі), міофасціальний больовий синдром, запаморочення, головний біль (головний біль напруження, мігрень), тремор (тремтіння) рук, нервовий тик (доброякісна міокімія), порушення сну (діссомнії), вегетативні дисфункції, неврози, тривожні і депресивні розлади, судинні захворювання нервової системи (інсульти, постінсультні стани), хронічні тазові болі, енцефалопатії (дисциркуляторна, токсична, дисметаболічна, змішаного генезу), черепно-мозкові травми.
Лікар Ендокринолог Новікова Галина Павлівна на Doc.ua
Новикова Г.П. має успішний 30-річний досвід роботи з пацієнтами з цукровим діабетом 2 типу: її пацієнти мають хорошу компенсацію вуглеводного обміну, а значить, застраховані від прогресування діабетичних ускладнень. Галині Павлівні також вдається результативно справлятися з метаболічним синдромом, вона також має великий досвід лікування пацієнтів з патологіями щитовидної залози і надниркових залоз.
Лікар Гомеопат, Офтальмолог Оксентюк Тетяна Григорівна на Doc.ua
Спеціалізується на дитячій, дорослій офтальмології. У професійні інтереси даного фахівця входить лікування хвороб органів зору запальної і інфекційної природи, профілактика вікових змін зору, коригування зору, використовуючи контактні лінзи і окуляри. У роботі віддає перевагу щадним методам, в тому числі і гомеопатичним препаратам.
Лікар Офтальмолог Лозицька Ніна Іванівна на Doc.ua
Грамотний лікар-офтальмолог з медичним стажем понад 20 років. У практиці активно використовує сучасні методи спеціальної діагностики. Підбере контактні лінзи і окуляри для роботи або постійного носіння. Надає екстрену допомогу при гострій патології ока
Лікар Пластичний хірург, Хірург Валіхновський Тарас Любомирович на Doc.ua
Лікар хірург, пластичний хірург з десятирічним досвідом роботи, спеціалізується на хірургії молочної залози, обличчя, тулуба, кінцівок.
Лікар Невролог Іванова Олена Дмитрівна на Doc.ua
Лікар-невролог, рефлексотерапевт вищої категорії, спеціалізується на проведенні діагностики по очах (іридодіагностика), лазерної терапії.
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар Рязанова-Альмужна Юлія Володимирівна на Doc.ua
Юлія Володимирівна - сімейний лікар, терапевт, кардіолог, гастроентеролог