Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог, Пластичний хірург, Хірург Компанієць Олег Анатолійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, заслужений лікар України, лікар-отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні функціональної ринопластики (пластика носа), за роки своєї роботи виконав понад 10 000 успішних операцій в отоларингології
Лікар Уролог, Хірург Латишов Костянтин Володимирович на Doc.ua
Дитячий хірург і уролог вищої категорії проводить діагностику і лікування дітей із захворюваннями, що стосуються дитячої хірургії та урології. Постійно освоює нові методики оперативного лікування, зокрема, в неонатології та лапароскопії
Лікар Нарколог, Психіатр, Психіатр-нарколог, Гіпнотерапевт Ясько Михайло Віталійович на Doc.ua
Ясько Михайло Віталійович – Вища лікарська категорія з психіатрії Клінічна ординатура з психіатрії 2 наукові публікації Терапія всіх видів психіатричної патології. Психотерапія неврозів, депресій, порушень сну та настрою. Професійне володіння гіпнозом Стаж роботи 30 років
Лікар Ревматолог Крочак Святослава Петрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ревматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ревматоїдний артрит, остеопороз, фіброміалгія, подагра, системний червоний вовчак
Лікар Уролог Гінців Юрій Валентинович на Doc.ua
Доктор проводить діагностику і лікування різних видів гострих і хронічних урологічних захворювань, а також хірургічне лікування.
Лікар Проктолог, Хірург, Ендоскопіст Жуков Ігор Євгенійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Досвідчений лікар проводить діагностику і лікування захворювань. Використовує такі методи досліджень, як: гастроскопія, колоноскопія. Займається проведенням геморроідектомії, латексного лігування гемороїдальних вузлів, хірургією м'яких тканин, герніопластики
Лікар Психолог Томаржевська Інна Володимирівна на Doc.ua
Психолог, дефектолог. Надає психологічну допомогу дорослим і дітям, проводить арт-терапію – лялькотерапія, пісочну терапію, терапію образотворчим мистецтвом. Є доцентом кафедри практичної психології
Лікар Косметолог Аверіна Владлена Ігорівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дерматовенеролог, косметолог, має першу категорію, проводить діагностику (дерматоскопію і тріхоскопію), гідродермабразі., введення ботулотоксином, кріоліфтинг, мезотерапію, нідлінг, нитковий ліфтинг, плазмоліфтинг, пілінги і інші процедури, спрямовані на омолодження шкіри і оздоровлення організму.
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Чернишов Павло на Doc.ua
Лікар займається виявленням і подальшим лікуванням венеричних і шкірних захворювань. Спеціалізується на лікуванні пацієнтів, у яких було діагностовано захворювання атопічний дерматит, а також інші дерматози в хронічній формі.
Лікар Проктолог Савченко Сергій Пилипович на Doc.ua
Проктолог, хірург, має другу лікарську категорію. Володіє сучасними методами діагностики і терапії проктологічних гострих і хронічних захворювань: тріщина, свищ, геморой, проктит, парапроктит.