Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Туровець Стелла Володимирівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт вищої категорії. Здійснює весь комплекс процедур з терапевтичної стоматології, проводить гігієну порожнини рота, відбілювання, лікування карієсу, пародонтиту, періодонтиту, пародонтозу та ін.
Лікар Невролог Фанасутіна Марина Степанівна на Doc.ua
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізація якого полягає в спостереженні, а також лікуванні дітей, які страждають від перинатального ураження центральної нервової системи.
Лікар Проктолог, Хірург Сидоренко Олег В'ячеславович на Doc.ua
Олег В'ячеславович спеціалізується на амбулаторної хірургії. Лікує абсцеси, флегмони, гнійні процеси шкіри, опіки і обмороження. Проводить видалення сторонніх тіл стоп, пальців, м'яких тканин кінцівок. Займається лікуванням анальної тріщини, геморою, видаленням гострих кондилом і т.д.
Лікар Уролог Моцний Наталія Миколаївна на Doc.ua
Даний фахівець є володарем унікальної компетенції з питань невідкладних станів в дитячій урології. Наталія Миколаївна у своїй діяльності спеціалізується на лікуванні різних травм нирок і зовнішніх статевих органів, а також на профілактиці гострих і хронічних запальних захворювань сечовидільної системи у хлопчиків
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Луценко Альона Вікторівна на Doc.ua
Сертифікований лікар з лазерної гінекології. Володіє сучасними методами лікування та діагностування хвороб жіночої репродуктивної системи. Спеціаліст з УЗД діагностики. Лікар є постійним учасником профільних медичних конференцій
Лікар Кардіолог Бублик Володимир Леонідович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, огляд, ехокардіографію, терапію невідкладних станів, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології кардіологічного профілю
Лікар Ревматолог Лебедєва Тетяна Олексіївна на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних і дегенеративно - дистрофічних захворювань суглобів і системних захворювань сполучної тканини. Призначає терапію з використанням сучасних медикаментозних засобів, практикує навколосуглобових і внутрішньосуглобове ін'єкційне введення препаратів. Постійно вдосконалює свої знання і навички за фахом.
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Висоцька Світлана Миколаївна на Doc.ua
Дитячий хірург лікує пацієнтів при запальних процесах, опіках, болях в животі, забитих ранах та ін. Регулярно відвідує хірургічні конференції, читає медичну літературу, обмінюється інформацією з колегами. У Світлани Миколаївни більше 10 років досвіду в медицині
Лікар Педіатр Бурлака Євгенія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні основних дитячих хвороб: респіраторних вірусних інфекцій, гострих бронхітів, пневмонії, хронічного тонзиліту. Проводить діагностику і терапію серцево-судинних захворювань, хвороб сполучної тканини, органів сечовидільної системи. Займається лікуванням метаболічних порушень при ожирінні, надмірній вазі, створенням індивідуальних підходів в корекції способу життя, харчування
Лікар Стоматолог Рудакова Ліна Олегівна на Doc.ua
Стоматолог, рентгенолог. Професійні інтереси - пломбування (гарячою гутаперчею) і лікування кореневих каналів, реставрація зуба, лікування та профілактика захворювань ясен.