Лікар-уролог, має вищу кваліфікаційну категорію, спеціалізується на виявленні та лікуванні еректальної дисфункції, інфекцій сечовивідних систем. Проводить прийом і консультацію пацієнтів.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні ЗПСШ, хвороб матки, ендокринних порушень в гінекології. Проводить підготовку пацієнтів до зачаття.
Петро Іванович займається питаннями раннього діагностування та терапії таких патологічних гінекологічних станів, як жіноче безпліддя, невиношування вагітності, порушення менструального циклу, хвороби шийки матки, ендометріоз та ін. Також, лікар Карпук регулярно відвідує форуми та конференції, присвячені жіночому здоров'ю.
Доктор Білоголовський І. В. займається порятунком від алко- і наркозалежності, тютюнопаління. Ігор Володимирович володіє повним спектром сучасних методик подолання залежності («торпедування», «підшивка» і т. д.). Також Ігор Володимирович займається терапією психоемоційних проблем. Займається також організацією лікування та догляду в умовах спеціалізованої установи людей похилого віку з розладами нервової системи
Доктор Овчинникова всебічно вивчає проблеми сучасної гінекології, лікар займається терапією безпліддя, ендокринних дисфункцій в гінекології, інфекцій і запалень, проводить спостереження і підготовку до вагітності, родів.
Сфера професійної діяльності доктора Корсунської О. І. включає вивчення і корекцію проблем, пов'язаних з вторинним імунодефіцитом, супроводжуючим псоріазом, хронічним вірусним гепатитом В і С, рецидивні хронічні захворювання ЛОР-органів, шкіри, слизових оболонок і т. д.
Судинний хірург, флеболог, ангіохірург, має вищу лікарську категорію, область професійних інтересів - лікування варикозної хвороби мініінвазівними методами, хірургія варикозно розширених вен
Лікар проводить лікування таких хвороб як ГРВІ, бронхіт, пневмонія, ІХС, гіпертонічна хвороба, цистит, пієлонефрит, ГЕРБ, гастрит, цироз, холецистит, панкреатит, виразкова хвороба.
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Лікар-мамолог, онколог вищої категорії, кандидат медичних наук з досвідом роботи більше 35 років. Проводить консультативний прийом для лікування таких захворювань, як мастит, рак молочної залози, мастопатія, мастодинія, гіпертрофія молочної залози та ін.