Наталія Валеріївна займається лікувальною, консультативною, науковою, профілактичною та викладацькою діяльністю. Є дійсним членом Асоціації офтальмологів, нейроофтальмологів і глаукоматологів України. Доктор Лебідь є автором кількох друкованих робіт в вузькоспеціалізованих офтальмологічних виданнях. Веде прийом з питань блефаропластики.
Лікар-офтальмолог (перша категорія), має досвід роботи в підборі очкової і контактної корекції з володінням сучасними алгоритмами і підходами. Також проводить діагностику переднього відрізка ока і його лікування.
Лікар офтальмолог другої категорії Каменєва Юлія Анатоліївна має великий досвід роботи. Проводить лікування таких захворювань як: кератит (в тому числі післятравматичні), виразка рогівки ока, іридоцикліт, гемофтальм, лазерне лікування глаукоми
Олег Ігорович - головний лікар клініки «Оптімед». Спеціалізується на різних методах діагностики, рефракційних, порожнинних хірургічних втручаннях. Володіє лазерними методиками лікування сітківки, глаукоми.
Олена Сергіївна спеціалізується на рефракційної хірургії, лазерної хірургії сітківки, в тому числі при цукровому діабеті. Проводить комплексну діагностику хвороб очей, включаючи флуоресцентну ангіографію.
Спеціалізується на оптометрії і контактній корекції, лікуванні хвороб рогівки, патологій очного дна (ангіосклероза, нейропатії та ін.), застосуванні лазера в цілях лікування хвороб очей.