Лікар спеціалізується на лікуванні аномалій рефракцій і косоокості. Займається діагностикою та лікуванням вроджених катаракт і глаукоми, травми ока, кон'юнктивіту, блефариту, аномалій розвитку очного яблука.
Напрямки діяльності лікаря-офтальмолога Марії Андріївни - рання діагностика і лікування дитячих очних патологій, а також терапія діабетичної ретинопатії
Оксана Володимирівна кваліфікований лікар офтальмолог. Виконує субкон'юнктивальні, парабульбарні ін'єкції, масаж повік, видалення сторонніх тіл рогівки і кон'юнктиви, підбір окулярів і контактних лінз будь-якого ступеня складності, офтальмоскопію та ін.
Лікар офтальмолог займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань органу зору. Спеціалізується на лікуванні блефариту, катаракти, глаукоми, кератиту, халязіона, кон'юнктивіту, ячменю та ін. Виконує промивання слізних ходів, видаляє чужорідні тіла з рогівки і кон'юнктиви
Лікар-офтальмолог (друга категорія), має досвід роботи із засобами оптичної корекції (більше 5-ти років), здійснює підбір сучасних видів очок, а також м'яких контактних лінз. Крім того, володіє методами лікування патологій органу зору.
Лікар проводить субкон'юнктивальні і парабульбарні ін'єкції, видалення стороннього тіла рогівки, кон'юнктиви. Доктор робить вимірювання внутрішньоочного тиску, підбирає окуляри. Лілія Михайлівна більше 15 років в медицині
Лікар-офтальмолог володіє всіма методами діагностики і лікування пацієнтів. Проводить нейроофтальмологічне обстеження пацієнтів з патологією ЦНС, очей і орбіт, досліджує стан очного дна при мігрені, порушеннях мозкового кровообігу, новоутворення головного мозку та орбіти. Займається лікуванням нейроофтальмологічних захворювань. Більше 15 років використовує гомеопатичний метод лікування
Дитячий офтальмолог допомагає пацієнтам зі скаргами на різь і дискомфорт в очах, запальними процесами повік, надмірною сльозоточивістю, погіршенням зору. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур (визначення гостроти зору, витяг чужорідних тіл, вимірювання внутрішньоочного тиску та ін.)
Наталія Валеріївна - кваліфікований фахівець в галузі офтальмології, автор наукових статей. Проводить повну первинну діагностику зору і комплексне лікування захворювань, пов'язаних з порушенням зорової системи. Також лікар виконує лазерну корекцію зору і коагуляцію сітківки, консультує по підбору контактних лінз