Лікар-офтальмолог, ретинолог, проводить діагностику катаракти і глаукоми, лікування захворювань зорового нерва і сітківки, промивання носослізного каналу. Працює на сучасному обладнанні, забезпечуючи високі результати лікарських маніпуляцій. Приймає дітей з 6 років і дорослих пацієнтів
Кваліфікований офтальмолог проводить корекцію зору при далекозорості, короткозорості, астигматизмі. Олена Володимирівна
володіє всіма сучасними методиками діагностики та лікування патологій очей. Лікар лікує офтальмологічні інфекційні захворювання, які спричинили, дистрофічні і вікові захворювання очей, що супроводжуються зниженням гостроти зору. Є співавтором 5 статей
Ярослава Анатоліївна спеціалізується на корекції зору за допомогою контактних лінз і окулярів. Діагностує проблеми органу зору, допомагає підібрати потрібну модель і підказує, як правильно за нею доглядати.
Міцкевич Антон є лікарем-офтальмологом, який спеціалізується на проведенні повного обстеження зорового апарату. Цей лікар проведе перевірку гостроти зору на широкій та вузькій зіницях, вимірює внутрішньоочний тиск, проведе дослідження полів зору, зробить УЗД ока. Лікар виписує рецепт на контактні лінзи і окуляри.
Ірина Федорівна - лікар-офтальмолог, веде прийом дорослих і дітей з 6 років. Доктор проводить діагностичні процедури, маніпуляції, терапевтичне/лазерне/хірургічне лікування захворювань ока та придаткового апарату ока
Лікар-офтальмолог 2 категорії, проводить корекцію зору, підбір всіх видів м'яких контактних лінз, окулярів. Володіє навичками інструментального офтальмологічного дослідження.
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів м'яких контактних лінз, очкової корекції (прогресивні, монофокальние). До того ж проводить лікування різної офтальмопатологіі.
Пресбіопія, косоокість, далекозорість, короткозорість - патології, лікуванням яких займається даний лікар. Також проводить підбір контактних лінз і окулярів будь-якої складності, обстеження і консультування.
Оптометрист 1 категорії, надає пацієнтам рекомендації щодо використання окулярів та лінз. Також проводить лікування нехірургіческіх пошкоджень і розладів зорової системи (короткозорість і далекозорість).
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів м'яких контактних лінз, окулярів (мультифокальні лінзи, прогресивні і офісні окуляри та ін.). Проводить лікування захворювань органу зору.