Мар’яна Ярославівна спеціалізується на сучасних методах діагностики, лікування захворювань органа зору. Проводить корекцію аномалій рефракції, терапію запальних захворювань ока та придатків, хвороб сітківки, зорового нерва.
Доктор Тетяна Ярославівна спеціалізується в галузі офтальмології, працює з дітьми. Займається діагностикою та лікуванням хвороб очей, проводить як інструментальні обстеження органів зору, так і апаратні. Лікар підбирає індивідуальну схему лікування.
Наталія Василівна займається діагностикою та лікуванням офтальмологічних захворювань у дітей. Проводить терапію аномалій рефракції (міопії, гіперметропії, астигматизму), кон'юнктивіту, халязіону, захворювань сльозовивідних шляхів
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань всієї родини. Проводить комплексну діагностику зору, займається консервативним лікуванням спадкових та набутих офтальмологічних захворювань, зокрема косоокості. Видалення сторонніх тіл з рогівки. За допомогою сучасних апаратів підбирає ортокератологічні (нічні) лінзи та засоби контактної корекції.
Офтальмолог спеціалізується на лікуванні запальних і інфекційних захворювань очей, виявляє аномалії рефракції і займається їх корекцією. Володіє технікою проведення масажу повік. Має всі необхідні знання і навички для підбору окулярів і контактних лінз
Доктор-офтальмолог є кваліфікованим фахівцем у галузі реконструктивної офтальмохірургії. Веде прийом дітей і дорослих. На сучасному обладнанні діагностує всілякі очні патології і проводить їх лікування
Лікар офтальмолог, проводить лікування очних патологій, вікових, дистрофічних і інфекційних хвороб очей. Спеціалізується на підборі окулярів і контактних лінз після діагностики гостроти зору для збереження здоров'я очей.