Семенов Антон Вадимович володіє сучасними методами діагностики і лікування захворювань судин, варикозної хвороби вен нижніх кінцівок. Спеціалізується на лікуванні телеангіоектазій і ретикулярного варикозу за допомогою таких сучасних методик як CLACS і мікросклеротерапія, а також займається питаннями лазерної корекції шкірних новоутворень.
«Моя основна мета – допомагати людям бути здоровими, і для цього я вибрав спеціальність судинного хірурга та флеболога!
Постійно вдосконалюючись, намагатимусь зробити все від мене залежне, щоб Вам допомогти!
Радий бачити Вас на консультації!».
Лікар спеціалізується на веденні амбулаторного прийому та консультаціях пацієнтів хірургічного профілю, виконанні амбулаторних хірургічних втручань. Також лікар проводить трепан-біопсії лімфатичних вузлів, пункції та дренування плевральної порожнини, ведення післяопераційної рани. Євген Костянтинович асистує у відділеннях торакального та загальнохірургічного профілів на відкритих операціях.
Тамерлан Усманович проводить операції в напрямку реконструктивної та косметичної пластики. Лікар здійснює блефаропластику, фейсліфтинг, ринопластику, отопластику, ліпосакцію, мастопексію тощо. Брав участь в телепроектах каналів СТБ ( «Я Соромля свого тела. 1 сезон»), 1 + 1 ( «Поверніть мені красу. 1 сезон») и ТРК Україна ( «Моє нове життя»).
Лікар надає амбулаторну хірургічну допомогу при пароніхії (запалення м'яких тканин, що оточують ніготь), панариції, оніхокриптозі. Проводить видалення сторонніх тіл зі шкіри та м'яких тканин, висічення келоїдних рубців. Виконує первинну хірургічну обробку нових ран, пункцію суглобових сумок, рідинних утворень.
Лікар-хірург, проктолог першої категорії, досконало володіє методами втручань (оперативних) за допомогою радіохвильового ножа і лазера. За допомогою лазерної хірургії провела багато операцій по видаленню зовнішнього геморою.
Судинний хірург, флеболог, лікує тромбоз, варикоз, флебіт, тромбофлебіт, облітеруючий тромбангіїт та ін., при варикозній хворобі воліє виконувати мініінвазивне втручання, відповідно до рекомендацій лікарів США і Європейського союзу. У тому випадку, коли це неможливо, проводить операцію з видалення вен. Використовує в своїй практиці нову унікальну методику - лікування варикозу біологічним клеєм
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань прямої та ободової кишки, малоінвазивному лікуванні гемороїдальної хвороби 1-2-3 ст. Проводить безопераційне лікування анальних тріщин.