Спеціаліст в області генетики консультує сімейні пари з питань безпліддя і після репродуктивних втрат, вагітних жінок з групи високого генетичного ризику - по хромосомній аномалії у плода і вроджених вад розвитку. Проводить аналіз даних перинатального скринінгу, а також синдромологічний аналіз дітей раннього віку і дорослих, визначає тип спадкування захворювань і виявляє генетичний ризик появи в родині хворих зі спадковою патологією. Складає індивідуальний план харчування на основі генетичних особливостей метаболізму і схильносте
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я лікар-дієтолог, спеціалістка з РХП. В своїй практиці керуюсь сучасною доказовою інформацією, новітніми протоколами. Беру участь у медичних конференціях, майстер-класах для вдосконалення свої знань та навичок.
Ірина Вікторівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні цукрового діабету, хвороб щитоподібної залози, ожиріння, остеопорозу, ендокринних артеріальних гіпертензій тощо. Консультує з питань лікувального харчування, розробляє індивідуальний раціон для людей з ендокринними захворюваннями. Лікар володіє методикою установки постійного моніторингу глюкози, помпової інсулінотерапії.
Лікар спеціалізується на дієтології. Проводить складання збалансованого раціону харчування для підтримки здоров'я, гармонійного зростання і розвитку дітей, корекцію маси тіла (схуднення, набір ваги) за рахунок підбору дієти, ведення пацієнтів з різними захворюваннями, у тому числі патологіями шлунково-кишкового тракту, метаболічними порушеннями та іншими
Лікар веде консультативні прийоми пацієнток, а також проводить кольпоскопію і УЗД жіночих статевих органів. Залежно від індивідуального випадку підбирає необхідні методи контрацепції і гормональної терапії. Займається лікуванням патологій шийки матки, стресового нетримання сечі, лікує порушення менструального-оваріального циклу, метаболічний синдром. Експерт європейського рівня по антивіковій терапії.
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.