Лікар спеціалізується на дієтології. Проводить складання збалансованого раціону харчування для підтримки здоров'я, гармонійного зростання і розвитку дітей, корекцію маси тіла (схуднення, набір ваги) за рахунок підбору дієти, ведення пацієнтів з різними захворюваннями, у тому числі патологіями шлунково-кишкового тракту, метаболічними порушеннями та іншими
Проводить діагностику та лікування захворювань ендокринної системи. Володіє методикою установки постійного моніторингу глюкози, помпової інсулінотерапії.
Лікар веде консультативні прийоми пацієнток, а також проводить кольпоскопію і УЗД жіночих статевих органів. Залежно від індивідуального випадку підбирає необхідні методи контрацепції і гормональної терапії. Займається лікуванням патологій шийки матки, стресового нетримання сечі, лікує порушення менструального-оваріального циклу, метаболічний синдром. Експерт європейського рівня по антивіковій терапії.
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.
Лікар спеціалізується на гастроентерології, кардіології, дієтології, ультразвукової діагностики. Проводить консультативний прийом, огляд, УЗД-діагностику, електрокардіографію, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, серцева недостатність, ангіна, діабет та інші
Є консультантом у сфері збалансованого харчування і зниження ваги.
Проводить діагностику і лікування різних форм ожиріння.
Складає індивідуальну програму харчування при різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту; для спортсменів, вагітних і годуючих.
Є автором багатьох програм по корекції ваги.
У сферу професійних інтересів Євгенії Сергіївни, лікаря-дієтолога з багаторічним досвідом роботи, входить дієтотерапія ожиріння, корекція дисбалансу мікроелементів, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях, а також складання індивідуального раціону для майбутніх і годуючих мам, для спортсменів під час пікових навантажень і для літніх людей з різними індивідуальними потребами харчування.
Наталія Геннадіївна - лікар другої категорії, що має безліч освітніх сертифікатів. Серед професійних навичок: школа навчання пацієнтів, які страждають на ожиріння, проведення школи навчання хворих на діабет, лікування захворювань в стаціонарі і амблулаторіі