Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Алерголог, Педіатр, Пульмонолог Московенко Олена Дмитрівна на Doc.ua
Олена Дмитрівна лікар-педіатр з величезним досвідом роботи і вищою категорією. Вона лікує захворювання дихальних шляхів і легенів малюка, діагностує і лікує всілякі дитячі захворювання, алергії, призначає фізіотерапевтичні процедури. До неї можна приходити з приводу будь-якого питання, щодо вашої дитини.
Лікар Алерголог, Педіатр Яковлєва Наталія Юріївна на Doc.ua
Лікар – кваліфікований фахівець, який займається спостереженням за дітьми грудного віку і старше. Лікар постійно вдосконалює свої знання під час навчання на семінарах в області педіатрії. Лікар лікує такі захворювання, як вітрянка, бронхіт, пневмонія, дифтерія, ГРВІ, кір, краснуха тощо. Проводить оформлення довідок в дитячі садки, в школу.
Лікар Алерголог, Педіатр Прохорова Марія Петрівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Марія Петрівна має докторський ступінь в галузі медицини, лікар вищої категорії. Консультує дітей з алергологічною патологією, хронічними захворюваннями органів дихання. Займається розробкою схем лікування, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта
Лікар Алерголог, Імунолог Скрипка Оксана Олександрівна на Doc.ua
Пріоритетні напрямки практичної діяльності — це діагностика алергічних захворювань (молекулярна алергодіагностика, шкірні тестування), виявлення супутніх алергічних навантажень вірусами, грибками, гельмінтами; лікування і супровід АСІТ (алерген специфічна імунотерапія виявленим алергеном), а так само симптоматична терапія. Лікар виявляє аллергозахворювання на ранніх проявах, у ранньому віці і досягнення повного контролю над захворюванням, його прогресуванням і при консультуванні сім'ї. Проводить профілактику алергій. Веде прийом для дорослих і дітей з народження
Лікар Алерголог Панютчева  Валерія  Борисівна на Doc.ua
Валерія Борисівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань у дітей. Консультує, проводить огляд, призначає методи діагностики для підтвердження діагнозу і виписує необхідне лікування з урахуванням індивідуальних особливостей.
Лікар Алерголог Савенко Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар-алерголог вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається лікуванням станів, які супроводжуються харчовою алергією, проявом кропив’янки, алергічного риніту, симптомами гастроінтестинальної алергії та алергічного кон’юнктивіту.
Лікар Алерголог, Педіатр Батечко  Оксана  Ярославівна на Doc.ua
Оксана Ярославівна педіатр та дитячий алерголог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційно-запальних захворювань у дітей а також алергій
Лікар Алерголог, Педіатр Тузані Халід на Doc.ua
Доктор спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих захворювань, а також надає допомогу пацієнтам у напрямку алергології. Проводить терапію бронхіальної астми та інших внутрішніх хвороб у дітей з народження і до 18 років, виконує алергічні проби
Лікар Алерголог Позняк Ірина Іванівна на Doc.ua
4.8
Лікар-алерголог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні різного роду алергій, за допомогою унікальної для України німецької методики біорезонансу. Приймає дітей з 3-х місяців.
Лікар Алерголог, Педіатр Лазарук Інна Петрівна на Doc.ua
4.5
Лікар-педіатр, дитячий алерголог, проводить педіатричний огляд, отоскопію, вакцинопрофілактику, складає індивідуальний план вакцинації. Інна Петрівна виконує лікування алергії методом аллерген- специфічної імунотерапії. Постійний учасник міжнародних з'їздів і конференцій для підвищення своєї медичної кваліфікації
chevron_left 2 3
Показати ще 2 Лікаріautorenew