Акушер-гінеколог проводить своїм пацієнткам з метою діагностики захворювань ультразвукову діагностику, кольпоскопію, біопсію шийки матки. Спеціалізується на лікуванні хвороб малого таза
Лікар акушер-гінеколог, проводить діагностичні процедури, а також призначає лікування при порушеннях менструального циклу, ерозії шийки матки, жіночому безплідді, інфекцій, що передаються статевим шляхом та ін.
В область профессиональных интересов Людмилы Владимировны входит лечение половых инфекций, воспалительных болезней, женского бесплодия, климактерических расстройств.
Досвідчений репродуктолог, що володіє всіма методами лікування безпліддя. Лікар, для якого репродуктивна медицина - не тільки технології, а перш за все глибинне розуміння фізіології репродуктивної функції у жінок і чоловіків. Ірина Гюльмамедова проводить діагностику і лікування при безплідді неясного генезу, попередні невдачі ЕКО в зв'язку з неможливістю імплантації, у разі безпліддя, пов'язаного з імунними і ендокринними порушеннями
Анна Георгіївна є старшим науковим співробітником відділення кріобіології репродуктивних систем. Проводить лікування захворювань в сфері гінекологічної ендокринології, гінекології, займається вирішенням проблеми безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій.
Олена Рудольфівна спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань статевих органів у жінок, в тому числі онкологічних хвороб. Володіє методиками малоінвазивних операцій (лазерних, радіохвильових). Займається веденням вагітних, проводить ультразвукові дослідження.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, консультант з лактації. В роботі використовує метод ступінчастого аутогемотерапії, біопунктури, принципи біорегуляціонної терапії. Здійснює ведення вагітних жінок, консультує з проблемами періоду лактації, надає психологічну та практичну підтримку при підготовці до пологів. Діагностує і лікує запальні захворювання жіночих статевих органів, в тому числі ІПСШ
Лікар вищої категорії, член Асоціації акушерів-гінекологів
України. Веде фізіологічну вагітність, вагітності після ЕКЗ і з екстрагенітальною патологією. Наталія Анатоліївна консультує і лікує пацієнток з безпліддям і звичним невиношуванням вагітності, дає консультації з питань контрацепції, проводить діагностику