Ярославцева Ірена Володимирівна консультує пацієнтів від 18 років. Має значний досвід у лікуванні гінекологічних захворювань: запалень жіночої сечостатевої системи, ендометріозу, міоми тіла матки, кісти яєчників, ендокринних патологій (гіперандрогенії, синдрому полікістозних яєчників, пролактинемії та ін.). Веде консультації з планування вагітності та репродуктивного здоров'я, по грудному вигодовуванню і проблем молочної залози під час лактації. Проводить консультації з гендерної дисфорії і транссексуалізму
Має спеціалізацію з акушерства і гінекології, медичної генетики, ультразвукової діагностики. Пріоритетні напрямки роботи - лікування запальних, інфекційних хвороб, жіночого безпліддя, гормональних порушень. Спостерігає вагітних. Доцент кафедри акушерства, гінекології та медицини плода НМА ім. П. Л. Шупика
Сертифікований лікар з лазерної гінекології. Володіє сучасними методами лікування та діагностування хвороб жіночої репродуктивної системи. Спеціаліст з УЗД діагностики. Лікар є постійним учасником профільних медичних конференцій
Анна Александровна веде вагітних з екстрагенітальною та акушерською патологією та гінекологічних хворих згідно з чинними протоколами. Діагностує і лікує ендокринологічні патології в гінекології, запальні захворювання, інфекції, доброякісні новоутворення органів малого таза і інше.
Лікар спеціалізується на гінекології, ендокринології, оперативній гінекології. Виконує УЗД, гістероскопію, лапароскопічні операції, кріодеструкцію, а також радіохвильову коагуляцію. Лікує патології, що виникають в шийці матки, опущення стінок піхви/матки та ін.
Акушер-гінеколог спеціалізується на лікуванні урогенітальної інфекції, ІПСШ, введенні і видаленні ВМК. Проводить консультації за результатами УЗД, гормональних аналізів, а також по підбору контрацепції. Здійснює ведення вагітних і пологів, асистує на операції кесаревого розтину.
Лікар-гінеколог, займається консультуванням, діагностикою та веденням терапії захворювань жіночих статевих органів дегенеративного, запального і інфекційного характеру. Регулярна участь в всеукраїнських і міжнародних конференціях
Лікар акушер-гінеколог, лікує патології шийки матки, використовуючи метод радіохвильової терапії, безпліддя (у жінок), захворювання органів малого таза запального характеру. Проводить УЗД в гінекології, кольпоскопію, метросальпінгоскопію.
Ганна Олегівна займається лікуванням запальних процесів, генітальних інфекцій, гормональних порушень. Також лікар проводить лікування фонових і передракових захворювань шийки матки за допомогою аргоноплазмової, радіохвильової хірургії