Харків

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Нарколог, Психолог, Психотерапевт Андрух Павло Георгійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Павло Георгійович більше 20 років в медицині. Професор кафедри психотерапії ХМАПО. Спеціалізується по таких напрямках як: позбавлення від наркозалежності і лікування психічних розладів: неврозів, депресій, нав'язливих станів і под. Застосовує такі методи як: «підшивка», крапельниці, сеанси «кодування», гіпнозу, недирективного трансу.
Лікар Психолог, Психотерапевт Кострикін Олексій Вікторович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор психологічних наук, психолог, психотерапевт. У професійні інтереси лікаря входять: консультації, психологічна терапія, стресопсихотерапії, техніка гіпнозу. Спеціалізується на психологічних розладах, алкогольній, нікотиновій, харчовій залежності.
Лікар Психолог, Психотерапевт Конопльова Олена Олексіївна на Doc.ua
Професійний психолог і психотерапевт працює в рамках гештальт-підходу. Олена Олексіївна - консультант і тренер психологічної служби Харківського національного університету ім. Каразіна, ведуча терапевтичної групи «Група психологічної підтримки для мам»; провідна тренінгової програми «Моє призначення» та постійної терапевтичної групи.
Лікар Психолог, Психотерапевт Лисена Алла Михайлівна на Doc.ua
Алла Михайлівна є засновником Всеукраїнського інституту експіріентальной і клієнт-центрованої психотерапії, старшим викладачем кафедри психології університету ім. Каразіна, сертифікованим тренером, фахівцем з сімейної та індивідуальної психотерапії, психології особистості, переживань, успіху і досягнень.
Лікар Психолог, Психотерапевт Олішевська Марина Олександрівна на Doc.ua
Основним методом роботи Марини Олександрівни є психоаналіз. Також доктор проводить психотерапію дітей, підлітків і дорослих. Допомагає впоратися з панічними атаками, неврозами, фобіями, виявляє затримки розвитку і коригує поведінку.
Лікар Психолог, Психотерапевт Худякова Олександра Олександрівна на Doc.ua
Олександра Олександрівна сімейний консультант, спеціалізується на вирішенні і наданні консультацій з питань емоційних проблем у дітей, підлітків таких як, гіперреактивність, тривожні стани, панічні атаки, агресивність і т.д.
Лікар Психолог, Психотерапевт Черноскутова Софія Костянтинівна на Doc.ua
Психолог, тілесно-орієнтована психотерапевт, фахівець по роботі з кризовими станами і шоковою травмою. Надає допомогу при стресі, панічних атаках, складнощах у взаєминах, в кризові періоди життя.
Лікар Психолог, Психотерапевт Гриньова Марія Петрівна на Doc.ua
Проводить роботу з дітьми, у яких є порушення в розвитку, включаючи дітей з проблемами аутистичного характеру і т.д. Також Марія Петрівна займається сімейним консультуванням і проведенням тренінгів з використанням методик психоаналізу і арт-терапії.
Лікар Психотерапевт Криворотько  Яна Вікторівна на Doc.ua
4.8
Лікар першої категорії
Лікар-психотерапевт. Лікує неврози, психосоматичні розлади, дисомнії, психологічні проблеми. Спеціалізується на сімейній психотерапії, перинатальній психології.
Лікар Нарколог, Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович на Doc.ua
4.7
Нарколог, психотерапевт з тридцятирічним досвідом роботи, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей, допомагає в позбавленні від зайвої ваги. В КОЖНОМУ МІСТІ ЛІКАР ВЕДЕ ПРИЙОМ ТІЛЬКИ ПО ПОПЕРЕДНЬОЇ ЗАПИСИ.
chevron_left 3 4
Показати ще 6 Лікаріautorenew