Досвідчений лікар-психолог, психотерапевт. Спеціалізується на роботі з тривожними та депресивними станами, емоційним вигоранням, самооцінкою, особистісними та сімейними труднощами. Проводить індивідуальні психологічні консультації для дорослих. У своїй практиці поєднує науковий підхід та сучасні психотерапевтичні методи. Створює безпечний простір, де пацієнт може пропрацювати внутрішні конфлікти, відновити психологічну рівновагу та покращити якість життя. Працює у форматах: індивідуальна терапія,парна терапія, підтримуючі консультації, корекція емоційних станів.
Професійний психолог з великим досвідом практики (з 2004 року). Тетяна Станіславівна надає допомогу людям з проблемами в особистому житті, на роботі, в стосунках з батьками і дітьми. Проводить індивідуальні та сімейні консультації, тренінги. Має успішний досвід в лікуванні панічних атак, тривожних розладів, депресій, залежностей
Лікар має більш ніж 10-річний стаж роботи в психіатрії. В своїй роботі керується принципами доказової медицини. Має за мету повернення гармонії в психологічний стан пацієнтів.
Павло Георгійович більше 20 років в медицині. Професор кафедри психотерапії ХМАПО. Спеціалізується по таких напрямках як: позбавлення від наркозалежності і лікування психічних розладів: неврозів, депресій, нав'язливих станів і под. Застосовує такі методи як: «підшивка», крапельниці, сеанси «кодування», гіпнозу, недирективного трансу.
Доктор психологічних наук, психолог, психотерапевт. У професійні інтереси лікаря входять: консультації, психологічна терапія, стресопсихотерапії, техніка гіпнозу. Спеціалізується на психологічних розладах, алкогольній, нікотиновій, харчовій залежності.
Професійний психолог і психотерапевт працює в рамках гештальт-підходу. Олена Олексіївна - консультант і тренер психологічної служби Харківського національного університету ім. Каразіна, ведуча терапевтичної групи «Група психологічної підтримки для мам»; провідна тренінгової програми «Моє призначення» та постійної терапевтичної групи.
До компетенції доктора входить лікування таких захворювань і розладів, як: шизофренія, маревні розлади, шизоафективні і шизотипічні розлади, невротичні розлади, порушення адаптації, афективні розлади, порушення адаптації, психосоматичні розлади, наслідки органічних ушкоджень центральної нервової системи, деменції, алкогольні психози, абстиненції
Діана Рашидовна займається лікуванням таких захворювань як: психічні розлади: неврози, неврастенія, емоційна нестійкість, тривожні і депресивні розлади, розлади харчової поведінки, постковідні прояви, панічні атаки та інші профільні захворювання
Олена Василівна лікар-психотерапевт, кандидат медичних наук. Має вищу категорію і професійний стаж роботи 23 роки. Постійно підвищує свій професійний рівень. Учасник щорічних міжнародних симпозіумів та науково-практичних конференцій. Член Українського наукового медичного товариства лікарів-психотерапевтів.