Спеціаліст з психотерапії, вегетологіі. Надає консультативну та лікувальну допомогу при хворобах і розладах центральної нервової системи: вегетативна дисфункція, дратівлива слабкість, порушення сну, апетиту, напади паніки, нав'язливі думки, страхи, депресивні стани. Навчає технікам підвищення стресостійкості, корекції емоційних реакцій. Розповідає про основи гігієни психіки
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 169 відгуків
Ніна 16 Червень 2025
Маю великий досвід спілкування з лікарями. Лікар подивився всі результати моїх аналізів, зазвичай інші лікарі цього не роблять. Лікар все вислухав, про все запитав, поцікавився які ліки я приймала раніше, назначив ліки. Дуже акуратно поставився до призначених ліків по моїй хворобі, можливо надалі ліки будемо ще підбирати, лікування тільки розпочалось. Все було дуже уважно
Денис 11 Червень 2025
Лікар компетентний нормальний як психотерапевт в загалом все добре.В клініці все швидко було
Ігор 27 Травень 2025
Сподобалось що черг не має лікар чудовий знає своє діло
Микита 10 Травень 2025
Мене лікар влаштував як фахівець. Всі поради що були надані були актуальні до моєї ситуації, ліки були призначені. Все пройшло добре
Марина 08 Лютий 2025
Лікар добрий фахівець. Я не перший раз у нього.
Нина 13 Січень 2025
Прием понравился, доктор профессионал, видно, что на своем месте
Лідія 09 Грудень 2024
Лікар компетентний, допоміг мені розібратися, дав чіткий план дій, прийом сподобався
Анатолій 22 Листопад 2024
Я задоволений прийомом, спілкуванням з лікарем завдолений, дякую.