Лікар-невролог першої категорії з десятирічним стажом роботи спеціалізується на лікуванні інсультів та постінсультних станів,вегето- судинної дистонії,панічних атак, остеохондрозу, уражень лицьового та трійничного нервів та інше.
Лікра проводить консультативний прийом та призначає схему лікування неврологічних захворювань.
Постійно підвищує свою кваліфікацію, чуйна, уважна до пацієнтів.
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, паравертебральну блокаду, судинну терапію, підбір схеми лікування. Лікує різні захворювання і патології неврологічного профілю такі, як: неврит, невралгія, запаморочення, головний біль
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Дитячий невролог із загальним стажем медичної практики 23 роки. Практикуючий лікар, а також діючий викладач Харківського національного університету ім. Каразіна. Є одним з кращих дитячих неврологів м. Харків.
Обстежує пацієнтів з підозрою на недуги периферичної нервової системи, діагностує патологічні процеси в клітинах головного мозку і оточуючих його судинах.Призначає терапію при черепно-мозкових травмах, ВСД, інсульті та т. п. Займається профілактикою хронічних захворювань, надає кваліфіковану медичну допомогу при гострих патологіях. Володіє технікою кінезіотейпування, проводить терапію для пацієнтів з вираженим больовим синдромом.