Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, паравертебральну блокаду, судинну терапію, підбір схеми лікування. Лікує різні захворювання і патології неврологічного профілю такі, як: неврит, невралгія, запаморочення, головний біль
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Дитячий невролог із загальним стажем медичної практики 23 роки. Практикуючий лікар, а також діючий викладач Харківського національного університету ім. Каразіна. Є одним з кращих дитячих неврологів м. Харків.
Обстежує пацієнтів з підозрою на недуги периферичної нервової системи, діагностує патологічні процеси в клітинах головного мозку і оточуючих його судинах.Призначає терапію при черепно-мозкових травмах, ВСД, інсульті та т. п. Займається профілактикою хронічних захворювань, надає кваліфіковану медичну допомогу при гострих патологіях. Володіє технікою кінезіотейпування, проводить терапію для пацієнтів з вираженим больовим синдромом.
Невропатолог. Проводить консультативні прийоми і обстеження - (ЕЕГ, РЕГ, ЕХО-ЕГ) з лікування судинної патології головного мозку, - захворювань нервової системи на тлі патології хребта, - захворювань центральної нервової системи (наслідки ЧМТ, енцефаліту, менінгіту, міастенії, дегенеративні захворювання), - захворювання периферичної нервової системи, епілепсія, астенічні синдроми.