Лікар Невролог Походенко Наталія Петрівна на Doc.ua

Відгуки про Походенко Наталія Петрівна

Лікар вищої категорії, сумлінну професіонал, практикує дитячу неврологію з 1989 року. Займається діагностикою та лікуванням перинатальних уражень нервової системи, пароксизмальних розладів у дітей, захворювань периферичної нервової системи, судинної патології нервової системи, запальних уражень нервової системи, травм головного і спинного мозку, неврозів, ДЦП.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 116 відгуків

Анжеліка 29 Липень 2026
Задоволені залишилися візитом, насправді позитивні враження залишилися від візиту. Наталія Петрівна гарний лікар, все було дійсно добре. Лікар роботу свою виконала якісно. Сподобалося також, що у клініці дуже привітний медперсонал.
Оксана 15 Липень 2026
Лікар Наталія Петрівна все нам пояснила на консультації подивилась дитину . Зробила ще діагностика та надала рекомендації. Все було добре
Дар'я 15 Липень 2026
Лікар хороший Наталія Петрівна . Персонал також сподобався. Все було добре
Ольга 24 Червень 2026
Андрій 10 Червень 2026
Людмила 03 Червень 2026
Візит пройшов прекрасно у цього лікаря. Все було добре, нас все влаштувало у роботі лікаря. Дякую.
Софія 15 Квітень 2026
Хороший персонал та лікар Наталія Петрівна. Мене все влаштувало на візиті
Ніка 15 Квітень 2026
Юлія 08 Квітень 2026
Лікар Наталія Петрівна дуже гарний спеціаліст .Все було добре лікар та персонал сподобались
Марина 01 Квітень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11