Спеціаліст проводить діагностику та лікування головного болю різного походження, хронічного больового синдрому, судинних захворювань головного мозку, розсіяного склерозу, захворювань хребта та периферичної нервової системи.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 37 відгуків
Сергій 07 Листопад 2024
Досвідчений лікар, прийом сподобався. Лікар призначив здати аналізи та МРТ, ми все зробили, плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом
Зоя 29 Жовтень 2024
Сподобалось, все було добре. Залишились самі позитивні відгуки.
Юрий 23 Липень 2024
Врач компетентный, нормальный, не посылал делать УЗИ мозга, левой пятки, анализы крови, мочи кала и всего остального ну как это принято послать по кругу на ошкуривание. Такого там не было. Принял, проконсультировал, посмотрел диск, что я принёс с собой после КТ, поставил диагноз, прописал лечение.
Олена 10 Липень 2024
Мені все дуже сподобалося, все було добре.
Валентина 17 Травень 2024
Відчувається, що лікар на своєму місці, знає свою справу, уважний, досвідчений, все вивчив, підкорегував лікування, наразі лікуюся і відчуваю результат, я дуже задоволена візитом, дякую..
Олена 12 Квітень 2024
Лікар був доволі уважний до деталей, провів хороший огляд, назначив хороше лікування. Загалом мені сподобався даний фахівець і візит теж дуже сподобався.
Наталія 19 Березень 2024
Сподобалась якість обслуговування, уважність та професійність лікаря. Однозначно, лікар зміг мені допомогти.
Ольга 07 Березень 2024
Валерія 13 Лютий 2024
Ганий, компетентний лікар, все пояснив, призначив, направив на додаткові обстеження, я задоволена, дякую.