Ніна Анатоліївна – лікар гастроентеролог вищої категорії. Веде консультативний прийом та диспансерне спостереження за гастроентерологічною групою пацієнтів із захворюваннями органів ШКТ.
Ірина Вячеславівна справжній титан з терапевтичного та педіатричного профілю! Понад три десятиліття практики, невтомне прагнення до знань і щира увага до кожного, навіть найменшого пацієнта, робить Ірину Вячеславівну однією з тих фахівців, якому довіряють цілі покоління.
Досвідчений гастроентеролог виконує лікування запальних захворювань кишечника, дивертикулітів стравоходу, дуоденітів і гастритів, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, холециститу різного генезу. Діагностує грижу черевної порожнини. Призначає профілактику дисбактеріозу, запорів, метеоризму і глистових інвазій.
Алла Владиславівна - лікар-гастроентеролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить діагностику і лікування пацієнтів з гострими і хронічними захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту: стравоходу, шлунка, 12-ти палої кишки, печінки, жовчного міхура і кишечника
Дмитро Миколайович проводить всебічну терапію запальних і функціональних патологій жовчного міхура, шлунка, печінки, підшлункової залози і кишечника. Доктор також виконує ендоскопічну діагностику внутрішніх органів
Георгій Михайлович Малишев займається лікуванням хвороб за профілем гастроентерології, гепатології, терапії. Доктор Малишев лікує цироз, вірусні гепатити, холецистит, жовчокам'яна хвороба, гастродуоденіт, виразкову хворобу, панкреатит, дисбактеріоз та ін.
Володимир Володимирович лікар першої категорії. Також в спеціалізацію доктора входить консервативне лікування захворювань ЛОР-органів у гострій / хронічної стадії, надання допомоги після травмування ЛОР-органів
Лікар-гастроентеролог займається діагностикою захворювань травного тракту. Використовує для цього ультразвукове дослідження та інші методи діагностики. Лікує такі захворювання, як гастрит, панкреатит, виразкова хвороба, коліт