Харків
Лікар Гастроентеролог, Ендоскопіст Меденець Віта Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про Меденець Віта Вікторівна

Віта Вікторівна - лікар-гастроентеролог вищої категорії, ендоскопіст. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань травної системи
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 52 відгуки

Ольга 15 Березень 2025
Враховуючи що була на візиті вперше, лікар мені дуже сподобався. Все дійсно було нормально.
Анна 15 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті. Дякуємо.
Олена 12 Березень 2025
Все дуже сподобалось мені, консультація була чудовою. Віта Вікторівна дуже гарна лікарка. Ми з нею поговорили, вона надала відповіді на всі питання мої, назначила лікування.
Дарія 01 Березень 2025
Візит пройшов добре. Слідкую та стараюся виконувати всі поради лікаря. Загалом лікар мені дуже сподобався.
Віктор 01 Березень 2025
Лікар відпрацював на відмінно. Дякую.
Костянтин 05 Лютий 2025
Прийом сподобався, призначене лікування лікарем допомогло
Направлено до клініки
Анонимно 01 Лютий 2025
Мне не понравился подход доктора к пациенту, я ожидала другого от приема, мне не хватало доброжелательности от доктора. Без дополнительных обследований и без УЗИ, доктор сразу рекомендовала сделать гастроскопию, чтобы исключить язву или эрозию, я к такому не была готова. У меня было чувство, что доктор заинтересована была в дополнительных услугах, в заключении был написан диагноз, а про диагноз доктор вообще ничего не сказала. Также не понравилось, как доктор ведет себе во время приема, в тот момент когда я рассказывала о своих жалобах и свою историю, в тот момент доктор разговаривала с медсестрой на свои темы, мне это очень не понравилось.  Для меня это было настолько неуважительно, даже немного растерялась на приеме.
Наталія 29 Січень 2025
Ольга 04 Січень 2025
Дуже все сподобалося на візиті. Лікар чудово надала консультацію, відповіла на всі запитання.
Наталья 21 Грудень 2024
Очень хороший, внимательный доктор! Я очень довольна приемом
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right

Лікарі поблизу