Основою роботи Ігоря Вікторовича є індивідуальний підхід, довіра пацієнтів та якісна медична допомога.
Стаж роботи лікаря: 36 років
Лисіков Ігор Вікторович спеціалізується на лікуванні:
пацієнтів з терапевтичними патологіями; пацієнтів з гастродуоденальними патологіями: гастрит, холецистит, панкреатит, дискенезії, гепатит, цирроз, гастродуоденіт та інші; пацієнтів з кардіологічними порушеннями: стенокардія, ІХС, гіпертонічна хвороба та інші; пацієнтів з ендокринною патологією; пацієнтів, які потребують консультації лікаря гематолога.
Життєве кредо лікаря - Per aspera ad astra (крізь труднощі до зірок). Цей вислів відображає відданість професії, наполегливість у досягненні результату та прагнення допомагати пацієнтам навіть у найскладніших ситуаціях.
Зоя Вікторівна - досвідчений фахівець в галузі ендокринології. Лікар щорічно удосконалює свої професійні навички, беручи участь у тематичних конференціях і семінарах з питань діагностики та лікування цукрового діабету, захворювань щитоподібної залози, ожиріння та інших ендокринних патологій.
Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, комплексне лікування, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: гіперпаратиреоз, цукровий діабет 1 і 2 типів, нецукровий діабет
Ендокринолог, має вищу категорію, проводить лікування всіх захворювань ендокринної системи: гіпертиреозу, гіпотиреозу, ожиріння, цукрового діабету, тиреоїдиту, нецукрового діабету, нефрогенного нецукрового діабету та ін.
Лікар-терапевт, пульмонолог, спеціаліст зі внутрішніх хвороб (кардіолог, гастроентеролог, алерголог, ревматолог, імунолог, невропатолог, ендокринолог), КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, спеціаліст своєї справи, людина з великим досвідом та добрим серцем.
Лікар-ендокринолог вищої категорії компетентна в лікуванні гормональних, гіпофізарних порушень, цукрового діабету різних типів. Допомагає пацієнтам з випаданням волосся гормонального генезу і проблемами надмірної і дефіцитного ваги
Доктор наук, лікар-ендокринолог, має вищу категорію, область професійної діяльності - лікування гормональних порушень, пов'язаних з цукровим діабетом, порушень роботи щитовидної залози, порушень обміну кальцію і т.д.
Лікар-ендокринолог займається діагностикою та профілактикою йододефіциту, метаболічного синдрому, цукрового діабету, токсичного зобу, гіперпаратиреозу та ін. Проводить планові огляди. Лікує хвороби, пов'язані з щитовидною, підшлунковою залозою, наднирковими, яєчниками, гіпофізом
Лікар є асистентом кафедри акушерства і гінекології. Пріоритетні напрямки роботи - планування і супровід вагітності. Крім цього лікар займається діагностикою та лікуванням патології шийки матки, ендокринної гінекології, збереженням репродуктивного здоров'я жінки, підказує, як комфортніше пережити період менопаузи і період статевого дозрівання