Доктор Матвєєв К.О. є кваліфікованим ендокринних хірургом, який виконує весь спектр малоінвазивних оперативних втручань на щитовидній залозі. Авторству Константа Олеговича належить близько 10 публікацій з питань і проблем оперативної ендокринології.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 21 відгук
Ірина 03 Грудень 2024
Лікар мене дуже добре прийняв, на всі запитання відповів, відповідь мене влаштувала, домовилися про подільші періодичні візити, я дуже задоволена прийомом, оцінюю на найвищій бал!
Фелікс 23 Липень 2024
Можна побачити його професійність у розв'язання питання, деякі попередні Ендокринологи казали зовсім інше. Лікар не дивлячись на приписи виявив зовсім інші проблеми які не серйозні як описував попередній лікар. Рекомендую всім
Людмила 25 Травень 2024
Хороший лікар, пояснив що потрібно робити далі, розібрався з результатами аналізів, все було добре
Направлено до клініки
Валерія 16 Квітень 2024
Мені порекомендував звернутися до ендокринолога гінеколог, атому, що в мене ще проблема з вузлами на щитовидці, то я спеціально вибирала хірурга-ендоктинолога. Але коли я прийшла до нього, то лікар виказав подив причиною мого до нього візиту, він не спромігся переглянути висновки від лікарів та аналізи, тільки свіже УЗД, сказавши, що нічого страшного, все пройде саме і жодних ліків приймати не потрібно. Мені не сподобався такий підхід лікаря і вдруге, я до нього, не обернуся.
Ольга 02 Березень 2024
Компетентний лікар, професіонал своєї справи, планую повторні візити, мені все подобається.
Тамара 06 Січень 2024
Не дуже сподобалось на візиті. Все якось швидко пройшло, відношення хотілось кращого від лікаря, більше комунікації. Призначень і лікування не було це теж якось не сподобалось.