Світлана Віталіївна займається лікуванням патологій щитовидної залози, гіпофіза і надниркових залоз, метаболічного синдрому, ожиріння і безпліддя. Лікар є постійним учасником міжнародних конференцій. Закічила курси та отримала статус (Кліничного спеціаліста з імплантації біоідентичних гранул BIOPELL).
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 119 відгуків
Юлія 27 Серпень 2025
Сподобалося приємне ставлення лікаря
Максим 22 Серпень 2025
Уважно слухала, вивчала мої запити, дуже професійно та ввічливо і наполегливо
Катерина 18 Серпень 2025
Лікарка уважна. Усе сподобалося на прийомі.
Юлія 18 Серпень 2025
Лікар дуже добре пояснює про хворобу, все було зрозуміло. Світлана Віталівна дуже коректно підходить до лікування, не призначає лікування без результатів аналізів. Я абсолютно задоволена лікарем
Тетяна 08 Серпень 2025
Задоволена роботою лікаря.
Ольга 04 Липень 2025
Дуже уважний лікар, вислухала мене, назначила консультацію, яка незабаром відбудеться. Враження дуже приємні, все було професійно, все гарно, нічого зайвого не запитувала. Мені все сподобалося, все йшло по її професії
Дарія 20 Червень 2025
Лікар уважна все детально у мене розпитала перевірила надала поради .Виділила максимально часу мені допомогти . Все сподобалось
Катерина 18 Червень 2025
Наталія 13 Червень 2025
Все дуже сподобалося, візит пройшов дійсно добре у цього лікаря. Дякую.
Галина 11 Червень 2025
Консультація пройшла дуже добре, мені все сподобалось, Світлана Віталіївна дуже гарна лікарка, все мені дуже детально пояснила, я планую звертатись до неї повторно, дякую.