Іван Іванович – кандидат медичних наук, лікар-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії, головний позаштатний спеціаліст з ендокринології Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації. Лікар у роботі використовує такі методи діагностики, як УЗД, еластографія, ЕКГ. Займається діагностикою та лікуванням патологій щитовидної залози (гіпотиреоз, гіпертиреоз, вузловий зоб, підгострий тиреоїдит, хронічний аутоімунний тиреоїдит), порушень вуглеводного обміну (порушення толерантності до глюкози, цукровий діабет та його ускладнення), порушень діабет та ін.), захворювань надниркових залоз (гіперальдостеронізм, гіперкортицизм, надниркових залоз, вроджена дисфункція кори надниркових залоз), ожиріння та дефіцит ваги.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 33 відгуки
Зульфіра 03 Грудень 2024
Я дуже задоволена прийомом у цього лікаря, дякую.
Людмила 14 Листопад 2024
Дуже гарне ставлення до пацієнтів, все пояснили, прийом пройшов добре
Оксана 21 Жовтень 2024
Інна 16 Жовтень 2024
Все було добре.
Вікторія 02 Жовтень 2024
Гарний лікар, я дуже задоволена.
Юлия 01 Жовтень 2024
Смирнов очень внимательный и чуткий доктор. Обширно спрашивает по болезни щитовидной железе.Не пугает, не ошарашивает. Осталась довольна после его приёма.
Ірина 24 Вересень 2024
Прийом дуже сподобався, лікар гарно ставиться до пацієнтів, уважно слухає, на всі питання відповідає. Я дуже задоволена візитом до лікаря
Марина 10 Вересень 2024
Алла 19 Липень 2024
У лікаря була перший раз. Лікар дав відповіді на питання, які мене цікавили, все було зрозуміло, прийом сподобався