Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гомеопат, Терапевт Кононенко Ольга Генрихівна на Doc.ua
4.8
Ольга Генріхівна - лікар-терапевт, який володіє методом класичної гомеопатії. Спеціалізується на гомеопатичному лікування гострих і хронічних захворювань: хвороб лор-органів, дихальної, травної систем, печінки, сечостатевої сфери, серцево-судинних, неврологічних захворювань, захворювання шкіри, хвороб обміну речовин, ендокринних розладів, гіпоіммунних станів, алергічних захворювань.
Лікар Терапевт Кокоріна Людмила Євгеніївна на Doc.ua
Лікар вищої категорії займається лікуванням хвороб терапевтичного профілю в гострій і хронічній формах: хвороб в області пульмонології, кардіології, нефрології, гастроентерології та гематології. Зокрема, допомагає при грипі, бронхіті, пневмонії, краснухи, кору, ГРВІ, ангіні, свинці і т. Д.
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Печко Вікторія Миколаївна на Doc.ua
Володіючи високою кваліфікацією і величезним досвідом роботи, Вікторія Миколаївна спеціалізується на лікуванні захворювань різного характеру, таких як: ішемічна хвороба серця, гастрит, риніт, ГРВІ, остеохондроз, і ін. Серед послуг, що надаються також - ультразвукові дослідження
Лікар Терапевт Кук Тетяна Іванівна на Doc.ua
Доктор надає консультаційні, терапевтичні, нутріціологічні, психологічні, гастроентерологічні послуги
Лікар Терапевт Корнута Іван Петрович на Doc.ua
Лікар терапевт, проводить лікування хвороб двох форм: гострої і хронічної. Працює за такими напрямками, як кардіологія, пульмонологія, нефрологія, гематологія, гастроентерологія, проводячи лікування грипу, пневмонії, стенокардії, уретриту, циститу, ангіни, ГРВІ та ін.
Лікар Терапевт Горбуля Наталія  Анатоліївна на Doc.ua
Наталія Анатоліївна кваліфікований лікар терапевт вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань органів дихання, органів травлення, захворювань серцево-судинної системи, сечовидільної системи
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Бондаренко Таміла Вікторівна на Doc.ua
Таміла Вікторівна займається лікуванням захворювань органів травлення, проводить інвазивне вимірювання кислотності шлунка. Таміла Вікторівна автор 38 наукових робіт, понад 20 статей, має 3 патенти на винахід по діагностиці та лікуванню хвороб органів травлення, 4 методичних посібника.
Лікар Терапевт Лісова Світлана Сергіївна на Doc.ua
Доктор Світлана Сергіївна, лікар-терапевт вищої категорії, професійна спеціалізація - діагностика і терапія патологічних станів в ендокринології, пульмонології, гастроентерології та кардіології, провідний фахівець, має досвід роботи в державних і приватних медичних структурах поліклінічного та стаціонарного типу. Веде спостереження і лікування як окремих пацієнтів, так і сімей.
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Грицун Олена Сергіївна на Doc.ua
Олена Сергіївна спеціалізується на лікуванні всіх хвороб терапевтичного профілю, а також виступає в якості УЗД-фахівця, який розшифрує результати аналізів і призначить адекватну схему лікування.
chevron_left
Показати ще 2 Лікаріautorenew
5 6 chevron_right