Робоча сфера Олени Володимирівни як лікаря-терапевта включає терапію неускладнених патологій органів дихання, простудні інфекційні хвороби, запальні ураження хребта, ревматичні і псоріатичні ураження суглобів, порушення в роботі серця.
Лікар спеціалізується на масажній терапії. Проводить масаж голови, спини, живота, стоп, грудної клітки. Призначає і розшифровує діагностичні дослідження. Спілкується французькою, англійською, російською та німецькою мовами.
Лікар терапевт, кардіолог. Займається проблемами кардіологічного та терапевтичного профілю. Надає послуги електроенцефалограми і лікування різних захворювань серця і судин. Успішно лікує простудні захворювання, ендокринні захворювання, хвороби кровоносної системи.
Лікар веде консультативно-лікувальний прийом за всіма видами терапевтичної патології. Допомагає пацієнтам з хворобами органів дихання, гострими распіраторними захворюваннями і захворюваннями органів травлення
Анна Ельманівна спеціалізується на кардіології. Лікує серцеву недостатність вторинна гіпертензію, гіпертонію, аритмію, тахікардію та інші ритмічні порушення, ішемічну хворобу серця, високий вміст холестерину. Також лікар займається післяінфарктною реабілітацією.
Доктор спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, розшифрофує електрокардіограмму, підбирає схему лікування. Регулярно підвищує свої професійні навички, бере участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах, відвідує інноваційні виставки та семінари.