add_box Дерматология Косметология Дерматоонкология ... еще
Bogomolets Clinic является признанным украинским лидером по лечению новообразований на коже, меланом, раков кожи, гемангиом и сосудистых мальформаций, имея современное диагностическое оборудование и уникальный многолетний опыт дерматологов и онкодерматологов.
Bogomolets Clinic более 20 лет внедряет передовые достижения лазерной дерматологии и косметологии в Украине. Медицинский центр является первопроходцем в использовании дерматологических лазеров в нашей стране.
За два десятилетия в клинике Bogomolets Clinic вылечились более 500 000 пациентов из всех регионов Украины, ближнего зарубежья, Европы и США.
Непогана клініка. Але не зрозуміло яка саме цінова політика у цій клініці. Вже четвертий раз відвідуємо дану клініку і далі змушені платити повну суму за кожний візит. Ціни не малі у клініці, тому якось це не дуже зрозуміло, питання завжди залишається відкритим.
Нікіта 10 Октябрь 2024
Все було чудово, ніяких зауважень немає. Все супер.
Олена 22 Сентябрь 2024
Була на консультації у дерматолога Цалін Назара Валерійовича, лікар професійний, візитом залишилась задоволеною. Це був не перший мій візит в цю клініку й можу сказати, що усі лікарі, до яких я потрапляла, мені сподобались.
Ольга 20 Сентябрь 2024
Чудовий лікар, комфортна клініка, дякую.
Олена 15 Сентябрь 2024
Я задоволена прйиомом, все пройшло добре, дякую.
Наталя 06 Август 2024
Клінікою задоволена, дякую.
Анна 28 Июль 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Ігор 17 Июль 2024
Усе пройшло добре.
Яна 17 Июль 2024
Клініка дуже сподобалася. Все було комфортно, зручно та добре.