add_box Дерматология Косметология Дерматоонкология ... еще
Bogomolets Clinic является признанным украинским лидером по лечению новообразований на коже, меланом, раков кожи, гемангиом и сосудистых мальформаций, имея современное диагностическое оборудование и уникальный многолетний опыт дерматологов и онкодерматологов.
Bogomolets Clinic более 20 лет внедряет передовые достижения лазерной дерматологии и косметологии в Украине. Медицинский центр является первопроходцем в использовании дерматологических лазеров в нашей стране.
За два десятилетия в клинике Bogomolets Clinic вылечились более 500 000 пациентов из всех регионов Украины, ближнего зарубежья, Европы и США.
Сподобались всі фахові аспекти дерматології Свистак Анни Павлівни. Все пройшло на висоті.
Людмила 18 Март 2025
Клініка шикарна! Клініка мені дуже сподобалася
Іван 15 Март 2025
В клініці все пройшло добре, дякую.
Катерина 11 Март 2025
Клініка мені сподобалася, все пройшло добре, дякую.
Майя 08 Март 2025
Була на прийомі у Павелко Марії Валентинівни. Все дуже сподобалось, я максимально задоволена візитом, чудова лікарка, дуже обізнана, приємна, надала мені дуже гарну консультацію.
Лариса 05 Март 2025
В клініку я ходжу досить давно, зараз проживаю за кордоном, але коли в Києві, то при нагоді завжди іду саме в цю клініку, щоб проконсультуватися. Лікарі на вищому рівні, хороші фахівці, тому завжди хочеться в клініку повертатися
Ольга 22 Февраль 2025
Візит в клініку пройшов добре, навіть не очікувала що буде так добре в плані сервісу. Лікар, Павелко Марія Валентинівна, чудово проконсультувала, на всі питання відповіла, все сподобалося
Людмила 21 Февраль 2025
Дуже шикарно виглядає, дуже цікавий інтерʼєр, в клініці все дуже добре. Лікар, Свистак Анна Павлівна, надала консультацію. Надалі в клініку буду звертатися на процедуру і на консультації
Богдана 17 Февраль 2025
В клініці все було добре, дуже приємний персонал, клініка дуже чиста. Лікар, Павелко Марія Валентинівна, все доступно пояснила, все було швидко, я задоволена візитом