Киев
Universum Clinic (Универсум Клиник) на Владимира Винниченко, 4

Отзывы о клинике Universum Clinic (Универсум Клиник) на Владимира Винниченко, 4

Медицинский центр
206отзывов
add_box Гематология Гепатология Гинекология Дерматология Иммунология Инфектология ... еще
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
«Универсум Клиник – это больше, чем просто медицина. Когда мы не смогли найти достойную медицину для своих детей, решили создать такую ​​клинику самостоятельно. Собрали опыт лидеров медицины передовых стран мира, создали команду лучших практикующих врачей и внедрили высокий уровень сервиса и комфорта. Мы объединили достойную медицину для всей семьи в одном месте! Основатели Universum.Clinic, семья Богомоловых!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - вс : Круглосуточно
ул. Владимира Винниченка (ранее Ю. Коцюбинского), 4на карте
Шевченковский м.Лукьяновская м.Золотые ворота
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
33 отзыва
Ірина 19 Октябрь 2024
Викликали лікаря додому. До неї питань немає. Але вони взяли кров на аналізи, результати яких потрібні були в суботу (стояло питання стосовно антибіотиків), але перетелефонували з клініки і сказали, що вони будуть робитися тільки в понеділок. Потім знову перетелефонували з клініки, і сказали, що аналізи будуть робитися вже у вівторок. Ми обурені таким вчинком клініки. Вже четвертий день чекаємо аналізи. Пацієнтка погано себе почуває, і з цим треба вже щось робити, так як їй вже 91 рік. Але без аналізів нічого зробити не можемо.
Ответ клиники 20 Октябрь 2024
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Приносимо свої вибачення, що комунікація була недостатньою та призвела до непорозумінь щодо того, коли саме мають бути готові аналізи! Якщо матеріал взятий в суботу після 15:30, він потрапляє в лабораторію у понеділок. Дякуємо за розуміння, ми пропрацюємо це з командою, аби надалі таких ситуацій не повторювалось.
Андрій 02 Сентябрь 2024
Клініка сподобалася
Данило 02 Март 2024
Сподобалася клініка.
Діана 22 Февраль 2024
 Сподобалося у клініці. Все досить добре пройшло. Дуже хороша клініка. У клініці чисто, гарно, дуже привітний персонал.
Марія 17 Февраль 2024
Наконечний Андрій Іванович - дуже гарний лікар терапевт, не дивлячишь на молодий вік лікар дуже компетентний. Надав дуже високоякісну та професійну консультацію. Я дуже рада що звернулася за допомогою у вашу компанію.
Олена 03 Февраль 2024
Сподобалося у клініці, все було добре.
сергей 19 Декабрь 2021
Ми викликали лікаря на дім. Лікар професіонал. Нам все сподобалось.
Тетяна 05 Май 2021
Комфортно, вежливо. Лучшие впечатления.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
Филиалы сети
Все клиники