Клініка доктора Богомолець

Відгуки про клініку Клініка доктора Богомолець

Клініка
287відгуків
Оплата карткою
Bogomolets Clinic є визнаним українським лідером з лікування новоутворень на шкірі, меланом, раків шкіри, гемангіом та судинних мальформацій, маючи сучасне діагностичне обладнання та унікальний багаторічний досвід дерматологів та онкодерматологів. Bogomolets Clinic понад 20 років запроваджує передові досягнення лазерної дерматології та косметології в Україні. Медичний центр є першопрохідником у використанні дерматологічних лазерів у нашій країні. За два десятиліття у клініці Bogomolets Clinic вилікувалися понад 500 000 пацієнтів із усіх регіонів України, близького зарубіжжя, Європи та США.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
бульвар Тараса Шевченка, 26\4 Бна карті
Шевченківський м.Університет
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
117 відгуків
Михайло 30 Квітень 2026
Клініка супер, працівники супер!
Валентина 23 Квітень 2026
Візитом до лікаря, Павелко Марія Валентинівна, дуже задоволена, дякую. Лікар вирішила моє питання.
Леся 16 Квітень 2026
У нас був дуже уважний лікар. Лікар, Павелко Марія Валентинівна, провела огляд з ніг до голови, приділила нам максимум уваги, все пояснила, мою маму направила на додаткове обстеження, мене на видалення, прийом пройшов дуже добре
Галина 31 Березень 2026
Враження дуже позитивні щодо візиту. Мені сподобалось на консультації також атмосфера та відношення. Все було чудово
Людмила 27 Березень 2026
Медичний персонал сподобався, дуже добре мене прийняли. Якщо буде комусь потрібно, я буду рекомендувати клініку завжди.
Ольга 23 Березень 2026
Чудово все пройшло у цій клініці, дякую.
Оксана 23 Березень 2026
Чудова клініка, дякую.
Софія 21 Березень 2026
Ізірінська Юлія Русланівна чудово нас проконсультувала по нашій питанням з яким звернулись
Наталія 17 Березень 2026
Я дуже задоволена візитом в клініку.
Віта 10 Березень 2026
У клініці нам все дуже сподобалося, візитом залишилися задоволені.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11