add_box Аллергология Венерология Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Диетология ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Медицинский центр «DailyMedical» предлагает весь спектр медицинских услуг, включая амбулаторный прием, проведение плановой вакцинации, диспансеризацию, широкий перечень медсестринских и других процедур, программы обслуживания, акции и многое другое. Детский и взрослый прием ведут ведущие специалисты Днепропетровска, проводится широкий спектр диагностических обследований: УЗД, функциональная диагностика, лабораторный анализ.
Прийом пройшов добре, все було швидко. Лікар, Бельський Олександр Петрович, сподобався. Клініка дуже зручно розташована, візит сподобався, все було ненавʼязливо і без зауважень
Любов 19 Июнь 2025
Нам дійсно все дуже сподобалося у цій клініці. Обслуговування зі сторони медперсоналу було хорошим, відношення лікарів було також прекрасне. В загальному візит пройшов досить нормально.
Дмитро 27 Май 2025
Все добре. Все сподобалось.
Ольга 14 Май 2025
Дійсно хороша клініка, мені тут дуже все сподобалося. Сам візит пройшов добре, залишилися усім задоволена.
Данило 19 Апрель 2025
Клініка дуже сподобалася, візит пройшов добре.
Катерина 08 Апрель 2025
Візит пройшов добре. Дякую.
Тасія 02 Апрель 2025
В клініці прийом пройшов добре, дякую.
Лариса 02 Апрель 2025
Все добр, побажання до персоналу рецепції, щоб був більше індивізуалізований підхід в кожному конкретному випадку до пацієнта.