DailyMedical (Дейлі Медікал), медичний центр для дітей та дорослих

Відгуки про клініку DailyMedical (Дейлі Медікал), медичний центр для дітей та дорослих

Медичний центр
1509відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «DailyMedical» пропонує весь спектр медичних послуг, включаючи амбулаторний прийом, проведення планової вакцинації, диспансеризацію, широкий перелік медсестринських та інших процедур, програми обслуговування, акції та багато іншого. Дитячий і дорослий прийом ведуть провідні фахівці Дніпропетровська, проводиться широкий спектр діагностичних обстежень: УЗД, функціональна діагностика, лабораторний аналіз.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Науки, 99 Дна карті
Шевченківський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
292 відгуки
Віолета 29 Квітень 2026
Хороша клініка, ввічливий персонал
Дар'я 11 Березень 2026
Мельникова Антонина Игоревна - компетентный специалист, внимательно нас выслушала, дала рекомендации к какому специалисту нужно еще обратиться. Доктор нам все четко объяснила и рассказала, деликатно побеседовали, доктор проблему нашу поняла. Очень грамотный и квалифицированный доктор. Мы визитом к доктору остались довольны. Планируем обращаться в клинику еще
Інна 05 Березень 2026
В клініці дуже ввічливі дівчата на ресепшен. Все було дуже файно, в клініку звернуся ще
Ганна 03 Березень 2026
В клініці дуже чисто, охайно, привітні працівники.
Анна 09 Лютий 2026
Лікар, Руденко Олег Ігорьович, професіонал, консультація в лікаря сподобалася.
Ольга 24 Січень 2026
Лікар уважна людина відповіла на всі мої запитання на консультації
Дмитро 16 Січень 2026
Дуже хороша клініка. Лікар, Таран Юлія Володимирівна, дуже кваліфікований лікар, прийомо пройшов дуже гарно, все пояснила і все розʼяснила, прийом сподобався. В клініці все дуже добре, зауважень не було
Нікіта 11 Листопад 2025
Клініка сподобалась, чисто, прибрано, затишно. На ресепшен була дуже привітна дівчина, все нам розказала і пояснила. В клініці все добре, візит в клініку нам сподобався
Юлія 01 Вересень 2025
Візит у клініку пройшов добре
Валерія 28 Серпень 2025
Була на консультації в Романець Світлани Миколаївни, мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка, дуже гарний та приємний спеціаліст, все дуже детально пояснила, я залишилась задоволена, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11