add_box Алергологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «DailyMedical» пропонує весь спектр медичних послуг, включаючи амбулаторний прийом, проведення планової вакцинації, диспансеризацію, широкий перелік медсестринських та інших процедур, програми обслуговування, акції та багато іншого. Дитячий і дорослий прийом ведуть провідні фахівці Дніпропетровська, проводиться широкий спектр діагностичних обстежень: УЗД, функціональна діагностика, лабораторний аналіз.
Дуже сильно сподобалося у клініці. Все було добре.
Тетяна 03 Грудень 2024
Клиника комфортная. Пашкевич Марина Сергеевна квалифицированная, очень приятная как человек, располагающий к себе человек, грамотно все рассказала и объяснила по моей проблеме. Рекомендую
Богдан 26 Листопад 2024
В клініку зверталися перший раз, дуже уважне ставлення, пояснила як доїхати в клініку, швидко зорієнтували і все пояснили. Черг в клініці не було, гарно проконсультували, на всі питання відповіли
Соня 26 Листопад 2024
Все понравилось, приняли вовремя, никто не ждал, очень грамотные специалисты
Ірина 09 Листопад 2024
Все було комфортно, все сподобалось. Те що потрібно було, ми почули. Консультацію провели добре.
Ольга 19 Жовтень 2024
Клініка влаштувала, дякую.
Валерія 11 Вересень 2024
Клініка сподобалася, все добре, дякую.
Аделіна 26 Серпень 2024
Не сподобалося обслуговування в клініці, персонал на ресепшен зовсім неввічливий, розмовляють дуже незадоволено. З персоналом на ресепшен щось треба робити. Лікар сподобався, до лікаря жодного зауваження
Данило 26 Серпень 2024
Ми задоволені візитом, консультація сподобалася, дякую.
Дарина 10 Серпень 2024
Сиряченко Ірина Петрівна - дуже хороший лікар, прекрасна людина. Лікар мені дуже сподобався. Також дуже сподобалася клініка. Візит пройшов просто прекрасно.