add_box Гинекология Дерматология Кардиология Маммология Неврология Онкология ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Многопрофильный медицинский центр AMBY MEDICAL CENTER предоставляет пациентам широкий спектр услуг: заключение декларации с семейным врачом, диагностика, лабораторные анализы, консультации узких специалистов, превентивная медицина, реабилитация, химиотерапия, хирургические операции, дневной стационар.
AMBY – это современная заботливая медицина с ощущением новых реалий.
У клініці дуже сподобалося, всі дуже ввічливі як медперсонал, так і лікарі. Огляд пройшов дуже гарно, мені все чудово пояснили.
Анастасія 28 Февраль 2025
Клініка мене цілком влаштувала, дякую.
Ростислав 25 Февраль 2025
Сподобався професіоналізм лікаря, швидкість опрацювання питань, компетентність, прийомом задоволений, все добре. Дякую.
Богдан 07 Февраль 2025
Приємна атмосфера в клініці, все влаштувало, дякую.
Анастасія 06 Февраль 2025
Мені все сподобалося у цій клініці. Добре пройшов візит.
Ольга 29 Январь 2025
Клініка сподобалася, дякую.
Тетяна 24 Январь 2025
Гарна клініка, приємне осблуговування, я задоволена, дякую.
Ірина 17 Январь 2025
Мені все дуже сподобалося у цій клініці.
Анастасія 14 Январь 2025
Дуже все сподобалося у клініці. Візит пройшов досить чудово. Сама клініка нова, сучасна, комфортабельне доволі перебування було у клініці, на рецепції дуже класні та уважні адміністратори.
Олена 10 Январь 2025
У клініці дуже приємна атмосфера. Дуже гарно та привітно мене зустріли. Медперсонал у цій клініці чудовий, мене провели зразу до лікаря, гарно все пояснили. Мені дуже все сподобалося у цій клініці.