Ольга Романовна – врач кардиолог и УЗИ-специалист. Диагностирует и лечит такие заболевания, как гипертоническая болезнь, все виды стенокардии, инфаркт миокарда, нарушения сердечного ритма, миокардит, кардиомиопатии.
Доктор специализируется на общей хирургии, сердечно-сосудистой хирургии, УЗИ-диагностике. Проводит консультативный прием, осмотр, первичную диагностику, хирургическое и лазерное лечение варикозной болезни, подбор схемы лечения
Осмиловська И.В. является квалифицированным специалистом по проведению УЗ-диагностики взрослым и детям. Свой профессиональный уровень Ирина Васильевна повышает на профильных курсах и неоднократных стажировках в клиниках и госпиталях Польши.
Фахівець, в приорітетні напрями роботи якого входить виявлення та усунення патологій жіночої репродуктивної системи. Окрім комплексного лікування, яке включаюче в себе різноманітні діагностичні та профілактичні методики сучасної медицини, Мирослава Богданівна також проводить медичне супроводження під час вагітності.
Врач-педиатр проводит лечение, профилактику детских заболеваний. Занимается вопросами вакцинации, диспансеризации разных возрастов, проводит консультирование по вскармливанию, а также уходу за новорожденными.
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Доктор специализируется на акушерстве, гинекологии и УЗИ-диагностике. Занимается лечением таких заболеваний, как: кандидоз, эрозия шейки матки, менопауза, дисплазия шейки матки. Проводит УЗИ-диагностику внутренних органов
Лікар-уролог, андролог, сексопатолог, головний лікар клініки "Біокурс", займається усуненням проблем чоловічого здоров'я, лікуванням аденоми простати, простатиту, а також хвороб нирок. Проводить УЗД простати трансректально для з’ясування максимально точного діагнозу.
Ткаченко Ю.В. - є талановитим ангіологом, судинним хірургом, лікарем УЗ-діагностики. Спеціаліст володіє усіма методиками та технологіями сучасної ангіології та ультрасонографії. Є співавтором двох винаходів в сфері УЗ-діагностики. Має другу кваліфікаційну категорію в області флебології та першу кваліфікаційну категорію по УЗ-діагностиці.