Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов
Клиника - Веселка, частная детская поликлиника. Онлайн запись в клинику на сайте Doc.ua 38 (032) 247-05-05

Отзывы о клинике Веселка, частная детская поликлиника

Поликлиника детская
Сетевая клиника
Логопедия, Неврология, Нефрология, Ортопедия, Оториноларингология, Офтальмология, Педиатрия, Психология, Психотерапия, Терапия, Травматология, УЗ-диагностика, Хирургия, Эндокринология, Гинекология, Стоматология, Урология, Семейная медицина, Эндоскопия еще
Веселка, частная детская поликлиника на пр. Красной Калины
  • Парковка,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
Логопедия, Неврология, Нефрология, Ортопедия, Оториноларингология, Офтальмология, Педиатрия, Психология, Психотерапия, Терапия, Травматология, УЗ-диагностика, Хирургия, Эндокринология еще
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 9:00-20:00

пр. Красной Калины, 68. На карте

Сиховский

5.0
Веселка, частная детская поликлиника на ул. Щирецькой
Офтальмология, Педиатрия, УЗ-диагностика
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 9:00-20:00

ул. Щирецкая, 36 (возле СК Олимп). На карте

Железнодорожный

5.0
Рейтинг клиники
5.0

Кол-во отзывов

480

Рейтинг клиники рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

    Рекомендую

    Була сьогодні на прийомі у лікаря уролога Собечко Роман Григоровича у дит. поліклініці Веселка лікар розумний ввічливий приємно спілкуватися з ним рекомендую.

    Олег, 02.03.2021

    Рекомендую

    Все ніби гаразд, але ми прийшли на одинадцяту і чекали хвилин п`ятнадцять. Це трохи насторожило. Лікар, не багатослівна і не привітна. У кожного є свої фактори. Але це маленька дитина, а ти щось говориш до неї, а вона мовчить! Не знаю, можливо так має бути! 

    Мая, 04.12.2020

    Не рекомендую

    Лікар Костюк П.В. поставив не вірний діагноз! Довелося вночі везти дитину в іншу лікарню. 

    Матвей, 19.11.2020

    Рекомендую

    Чисто і зручно, але досить мало місця! І якщо довго очікувати, немає чим забавити дитину.

    Тимофей, 07.11.2020

    Рекомендую

    Лікар дуже уважно все вислухав, дуже гарно контактував з дитиною. І відповів на всі питання.

    Кирило, 26.10.2020

    Рекомендую

    Дуже сподобалась клініка. Нас дуже добре прийняли, дівчата на рецепції дуже приємні. Нас все влаштувало

    Софія, 23.10.2020

    Кожна людина у своєму житті потрапляє у складні ситуації і шукає вирішення їх. Будучи вагітною я дізналася на УЗД про двобічну клишоногість, більше виражену справа. Не хотілося вірити в це, більшість родичів, друзів запевняли можливо це помилка. Нажаль після пологів це виявилося реальністю і хотілося швидше вирішити цю проблему. Ми шукали в Інтернеті інформацію куди їхати, до кого звернутися. Було страшно, щоб не зробити помилки, не помилитися з вибором кваліфікованого лікаря, а ще страшніше, нічого не робити. У вирушенні проблеми нам допомогла лікар-акушер-гінеколог Леве Ольга Степанівна, якій ми дуже вдячні за Кузьо Златославу Тарасівну. Після виписки з полового будинку ми одразу поїхали до Злати Тарасівни на консультацію, яка нас дуже ощасливила, сказавши, що все буде добре, все можна виправити. Злата Тарасівна дуже кваліфікований лікар і професіонал своєї справи. Ми щиро дякуємо Златі Тарасівні за не легку і професійну роботу, за такий дар від Бога. Щира, добра, привітна, переживає за кожного і підтримує у важкі хвилини, порадить, що і як робити, робить чудеса. Шановні батьки! Хто зіткнувся з такою проблемою, ми радимо лікаря Кузьо Злату Тарасівну, яка допоможе у даній ситуації. Не чекайте чуда, що це пройде само по собі, бо проходить нежить. А у важку хвилину потрібна кваліфікована допомога, порада, підтримка. Ми дякуємо Богу, що доля нас звела з Златою Тарасівною! Бажаємо її подальшої плідної праці, здоров’я, терпіння та всього найкращого. Дякуємо!!! Звертайтеся в приватну дитячу поліклініку «Веселка», де працюють професійні і кваліфіковані лікарі. Дякуємо всім за допомогу!!!

    Сильвеструк Северин, 18.08.2020

    Рекомендую

    В принципі задоволені, досить на пальцях розклали щодо дитини. Хороший лікар.

    Ярина, 28.06.2020

    Рекомендую

    Ми спізнилися на прийом до лікаря на десять хвилин, я розумію, що це наша провина. Але лікар вже встиг прийняти пацієнтів, які були записані після нас і нам довелося чекати аж на наступний прийом. Тут є частина і нашої провини. Але це не перша приватна клініка у яку ми зверталися, і там завжди, десять або п`ятнадцять хвилин лікар на нас чекав. Ми спізнилися через затори у Львові. І нам з малою дитиною довелося чекати, поки приймуть інших людей. Можливо це і назовсім провина клініки, але ми сподівалися, що нам подзвонять та запитають, чи будемо ми на прийомі! Але буквально за хвилину як ми зайшли, лікар прийняв інших людей!

    Аліна, 20.06.2020

    Рекомендую

    Все відбулося вчасно, лікар Рудоман Людмила кваліфікована людина, все зрозуміло мені пояснила та розповіла та найшла підхід до дитини. Візит пройшов добре

    Олександр, 22.02.2020

    Рекомендую

    Лікар Гастроэнтеролог детально все пояснила, надала хорошу консультацію, уважно оглянула мою дитину. Рекомендую всім.

    Марія, 13.01.2020

    Отличный и приветливый персонал. Встретили с улыбкой,что и порадовало с первого посещения. Буду у них непременно еще много раз)

    Євгенія, 09.12.2019

    Рекомендую

    Сервіс хороший, чистота, порядок, тепло, гарне відношення, мені все сподобалось.

    Володимир, 03.01.2019

    Рекомендую

    Сподобалось, що дуже уважний лікар, оглянула дитину, надала досить корисні рекомендації.

    Иван, 07.11.2018

    Рекомендую

    Все дуже сподобалось. В лікарні чисто і просто приємно перебувати. Лікар також приємний, провела огляд та призначила лікування. Ми повністю задоволені прийомом. Дякуємо лікареві.

    Валентин, 19.10.2018

    Рекомендую

    Надзвичайно привітний та чуйний персонал. Нам навіть запропонували каву. Ми задоволені.

    Олександр, 09.10.2018

    Рекомендую

    Цілком задоволені роботою лікаря. Дякуємо.

    Софія, 15.08.2018

    Рекомендую

    Все було добре. Ми зробили все, що було потрібно.

    Злата, 09.08.2018

    Не рекомендую

    Персонал був не люб'язний, поки ми чекали на прийом могли б запропонувати присісти. Зависокі ціни для таких спеціалістів.

    Анна-Діана, 23.05.2018

    Рекомендую

    Идеальная чистота. Очень приятный врач, видно, что профессионал.

    Арден, 28.03.2018

    Рекомендую

    В клініці чисто, всі уважні, не потрібно чекати.

    Анна, 16.03.2018

    Рекомендую

    Все хорошо, уже не первый раз посещаем клинику.

    Святослав, 13.03.2018

    Рекомендую

    Все дуже добре и приємно. Кава і шоколад. Нам сподобався прийом.

    Євгенія, 03.02.2018

    Комфортна клініка, все добре, все підійшло, все гаразд.

    Данило, 24.01.2018

    Клініка нам дуже подобається, гарний сервіс.

    Меланія, 28.12.2017
Почему Вы не можете оставить отзыв?
Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.