Ольга Романівна- лікар кардіолог та УЗД-фахівець. Діагностує та лікує такі захворювання, як: гіпертонічна хвороба, всі види стенокардії, інфаркт міокарду, порушення серцевого ритму, міокардит, кардіоміопатії.
Лікує захворювання периферичних судин, м'яких тканин шкіри, жирової клітковини та ін. Проводить лазерне видалення доброякісних новоутворень шкіри, видаляє гнійники, займається корекцією врослих нігтів, пункції черевної та плевральної порожнини, пункцію вен і артерій будь-якої локалізації
Осміловська І.В. є кваліфікованим спеціалістом із проведення УЗ-діагностики дорослим та дітям. Свій професійний рівень Ірина Василівна підвищує на профільних курсах та неодноразових стажуваннях в клініках та шпиталях Польщі.
Фахівець, в приорітетні напрями роботи якого входить виявлення та усунення патологій жіночої репродуктивної системи. Окрім комплексного лікування, яке включаюче в себе різноманітні діагностичні та профілактичні методики сучасної медицини, Мирослава Богданівна також проводить медичне супроводження під час вагітності.
Лікар-педіатр, проводить лікування, профілактику дитячих захворювань. Займається питаннями вакцинації, диспансеризації різних вікових груп, проводить консультування з вигодовування, а також догляду за новонародженими.
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та УЗД-діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: кандидоз, ерозія шийки матки, менопауза, дисплазія шийки матки. Проводить УЗД-діагностику внутрішніх органів
Лікар-уролог, андролог, сексопатолог, головний лікар клініки "Біокурс", займається усуненням проблем чоловічого здоров'я, лікуванням аденоми простати, простатиту, а також хвороб нирок. Проводить УЗД простати трансректально для з’ясування максимально точного діагнозу.
Ткаченко Ю.В. - є талановитим ангіологом, судинним хірургом, лікарем УЗ-діагностики. Спеціаліст володіє усіма методиками та технологіями сучасної ангіології та ультрасонографії. Є співавтором двох винаходів в сфері УЗ-діагностики. Має другу кваліфікаційну категорію в області флебології та першу кваліфікаційну категорію по УЗ-діагностиці.