Психіатричні клініки в Києві в районі Оболонський (5)

Дивитись Психіатрів Києва
Дивитись Психіатрів Києва

Психиатрия – раздел клинической медицины, который изучает психические расстройства, занимается их лечением, профилактикой и изоляцией лиц с психическими отклонениями, являющихся потенциально опасными для себя или окружающих.

Симптомы. Заметные личностные сдвиги: депрессивные настроения, появление апатии и странных идей, сильная необоснованная тревога, развитие неспособности справиться с каждодневными делами, резкие падения и взлеты настроения, вспышки ярости, гнев, неадекватное поведение, нарушение мышления, мысли и разговоры о самоубийстве.

Диагностика: осмотр пациента, наблюдение за поведением, опрос (жалобы, анамнез), опрос близких; нейрофизиологические методы: электроэнцефалография (ЭЭГ), реоэнцефалография (РЭГ), эхо-энцефалография (ЭхоЭГ); рентген, краниография, ангиография, компьютерная томография.

Лечение. Фармакологические психотропные препараты: назначают перорально (порошки, таблетки, драже, сироп, капли) или в виде внутримышечных инъекций. В экстренных случаях, для быстроты эффекта, используют внутривенное введение или капельное вливание. Психотерапия: на первичных стадиях заболеваний или после стационарного лечения.

clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет лікаря Джулай Надії Миронівни
add_box Психотерапія Психіатрія ... ще
У приватному кабінеті лікаря Джулай Надії Миронівни надається сучасна медична допомога, яка спрямована на нормалізацію психічного здоров'я. У своїй роботі лікар використовує виключно дієві методики
add_box Психіатрія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Дніпра, 67а (клініка «Альтернатива»)на карті
Шевченківський м.Тараса Шевченка
вул. Юрія Кондратюка, 8на карті
Оболонський
«МЕДИЧНА ЗІРКА», медичний центр
add_box Акушерство Гінекологія Неврологія Оториноларингологія Офтальмологія Педіатрія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
просп. Володимира Івасюка буд. 49, прим. 1,2на карті
Оболонський м.Мінська м.Героїв Дніпра
Віта Медікал (Vita Medical)

Віта Медікал (Vita Medical)

Медичний центр
938відгуків
add_box Акушерство Алергологія Вертебрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматовенерологія ... ще
Медичний центр Vita Medical (Віта Медікал) - це сучасний широкопрофільний центр Києва з надання якісної, швидкої та високоефективної медичної допомоги пацієнтам на підставі точної діагностики і європейських стандартів лікування. У центрі Vita Medical (Віта Медікал) створена затишна і невимушена атмосфера, працює привітний і висококваліфікований лікарський і молодший медичний персонал, майже всі фахівці при необхідності виїжджають додому до пацієнта.
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Широкопрофільний сучасний медичний центр Vita Medical (Віта Медікал) - це висококваліфікований медичний персонал, широкий вибір послуг, затишна обстановка, невимушена атмосфера і ідеальний комфорт. У центрі Vita Medical надають якісну і високоефективну медичну допомогу пацієнтам після проведення точної діагностики і грунтуючись на європейських стандартах лікування.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Зої Гайдай, 5ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Масаж Неврологія Ортопедія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Vita Medical» надає широкий спектр послуг в різних напрямках медицини для дорослих і дітей. Робота медцентру основа на європейських стандартах. У разі необхідності, фахівці зможуть виїхати додому до пацієнта.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дегтярівська, 33Бна карті
Святошинський м.Шулявська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Віта Медікал - це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає у збереженні міцного здоров'я та доброго самопочуття на довгі роки.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Оноре де Бальзака, 80на карті
Деснянський м.Лісова м.Оболонь
НОРМА, медико-психологічний центр
add_box Мануальна терапія Психіатрія Психотерапія Рефлексотерапія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Лікар рефлексотерапевт, мануальний терапевт, психотерапевт займається лікуванням вертеброгенних больових синдромів, остеохондрозу, грижі дисків, протрузій, психосоматичних розладів, запаморочень, головних болей, емоційних розладів, синдрому хронічної втоми, порушень сну. Проводить мануальну терапію, голковколювання, фармакопунктуру (введення гомеопатичних засобів в точки акупунктури), вакуум терапію і тд
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул Маршала Тимошенка, 29 Б лит А каб 401на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» виконавчого органу Київської міської ради
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дієтологія Кардіологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» є установою вищої акредитаційної категорії вторинної ланки амбулаторної медичної допомоги, який отримав сертифікат системи управління якістю ДСТУ ISO 9001 діє до: 2015 (ISO 9001: 2015-го, IDT). Медичний заклад обладнано сучасною високотехнологічною апаратурою для усіх потреб населення у висококваліфікованій, доступній та своєчасно лікувально-консультативній допомозі
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юрія Кондратюка, 6на карті