Сімейна клініка для дітей "Наш Doctor" - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Імунологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Алергологія Гастроентерологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
"Наш Doctor" — сімейна клініка для дітей, яка з 2004 року об’єднує досвідчених лікарів, сучасне обладнання та щире піклування про Ваших сонечок. Ми поруч із перших днів життя дитини, щоб забезпечити надійний медичний супровід. У клініці приймають лікарі практично всіх дитячих спеціальностей. Доступні консультації в клініці, on-line та виїзд лікарів додому.
Офтальмологічна клініка «Медичний центр «Інститут зору», надає консультативні, діагностичні, лікувально-профілактичні послуги, а також хірургічну реабілітацію пацієнтів з офтальмологічною патологією як переднього відрізка ока (аномалії рефракції, катаракта, глаукома), так і заднього (судинні захворювання сітківки, відшарування сітківки, вікова макулодистрофія), а також пацієнтів з офтальмологічними ускладненнями хвороб ендокринної системи (цукрового діабету, захворювань щитовидної залози).
У клініці працюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії та більшість з них мають науковий ступінь (доктора і кандидата медичних наук).
Abbe Optic — це офтальмологічний центр для дітей та дорослих. У центрі вам зможуть надати консультативний прийом з корекції зору і підбору окулярів, огляд, діагностику на інноваційному обладнанні німецького виробника Zeiss. В Abbe Оptic працює високоефективний кабінет зорової терапії (апаратного лікування зору), який оснащений найновішим американським обладнанням та технологіями, що дозволяють досягти високих результатів у найкоротші терміни.
Офтальмологічний центр Abbe optic знаходиться на правому березі в місті Києві, поблизу станції метро Дружби народів, за адресою: бул. Л.Українки, 36/10. Кабінет офтальмолога в Abbe optic оснащений найновішим обладнанням всесвітньовідомого німецького виробника Zeiss. В офтальмологічному центрі Abbe optic проводиться комплексна діагностика і перевірка зору на найсучаснішому обладнанні з використанням новітніх технологій. Приймає кваліфікований Лікар-офтальмолог, як дітей так і дорослих.
Abbe Optic — це офтальмологічний центр для дітей та дорослих. У центрі вам зможуть надати консультативний прийом з корекції зору і підбору окулярів, огляд, діагностику на інноваційному обладнанні німецького виробника Zeiss. Приймає кваліфікований Лікар-офтальмолог, як дітей так і дорослих.
Медичний центр «Педіатрія з любов’ю» – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну.
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Неонатологія Ортопедія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Ортопедія Педіатрія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр "Педіатрія з любов’ю" – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну.
Мережа “Модна Оптика” працює в Києві з 2004 року. Обладнання для кабінетів ретельно підбирається. Персонал регулярно проходить тренінги щодо актуальної медичної інформації.
Мережа оптик «Новий Зір» — це понад 15 років експертизи у сфері офтальмології. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров’я ваших очей, поєднуючи медичну точність із професійним сервісом. У кожному нашому салоні ви отримаєте кваліфіковану допомогу та індивідуальну турботу, адже здоров’я та комфорт наших пацієнтів — наш головний пріоритет.
Сучасна офтальмологічна клініка з новітнім обладнанням та експертними лікарями. Діагностика й лікування дорослих і дітей, нейроофтальмологія, ОКТ, офтальмогенетика, друга думка та дистанційні консультації.
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
Наші послуги: комплексна діагностика зору, міопія, глаукома, катаракта контроль та лікування, видалення сторонніх тіл, масаж повік, лікування запальних захворювань очей.